INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PANATHINAIKOS 4-1

Adevărata Barca » Catalanii au făcut spectacol cu Panathinaikos!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Catalanii şi-au recăpătat jocul de vis prin reintrarea lui Xavi, care a ştiut să-l valorifice pe Messi.

Pentru cîteva zeci de secunde, FC Barcelona a retrăit aseară momentele de coşmar din partida cu Hercules. Ca şi sîmbătă, echipa catalană s-a văzut condusă de Panathinaikos în plină dominare, gol Govou după o degajare a portarului Tzorvas. Guardiola terminase însă cu experimentele.

Reapărut în linia mediană, Xavi s-a instalat brusc la pupitru, iar Barca şi-a recuperat imediat jocul de calitate, punîndu-se în mişcare. Conectarea spaniolului cu un Messi din nou inspirat a făcut ravagii. L-a lansat extraordinar pe Lionel, rămas singur cu portarul, la egalarea rapidă, apoi au combinat scurt şi devastator la "dubla" argentinianului, după ce acesta lovise mai devreme bara. Între timp, Villa alungase surpriza.

Altă colaborare de efect. Servit de acelaşi Xavi, Messi a fost faultat de Boumsong. Penalty (55). A bătut tot "decarul" catalan, dar slab, pe centru, Tzorvas blocînd în doi timpi. Ratarea a rămas un simplu reper. Lionel s-a revanşat cînd a tras din unghi, mingea a lovit ambele bare, iar Pedro nu a făcut decît s-o împingă în plasă. Apoi i-a pus mingea pe cap lui Dani Alves pentru încheiere: 5-1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ill7ven
ill7ven  •  15 Septembrie 2010, 10:55

profesionisti astia de la gesepe...

slimfury
slimfury  •  15 Septembrie 2010, 09:38

Constantine corecteaza ca eu stiu ca sa terminat 5-1 nu cum ai spcris tu 4-1 ...uitate si tu la scorelive inainte sa te apuci sa mai faci o stire degenul asta .

slimfury
slimfury  •  15 Septembrie 2010, 09:38

Constantine corecteaza ca eu stiu ca sa terminat 5-1 nu cum ai spcris tu 4-1 ...uitate si tu la scorelive inainte sa te apuci sa mai faci o stire degenul asta .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close