INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Adi Popa este optimist: "Ne calificăm la Belgrad, nu joacă suporterii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 23:38

Adi Popa este optimist după meciul tur cu Partizan şi crede că Steaua se va califica mai departe chiar dacă sîrbii au avantajul golului marcat în deplasare.

"Sperăm să ne calificăm la Belgrad. Nu joacă suporterii, vom fi 11 la 11 pe teren, nu mă interesează ce vor face fanii lor. La pauză este egal, vom merge acolo să ne calificăm. Şansele rămîn aceleaşi ca şi pînă acum.

Sîntem în construcţie, au venit mulţi jucători în această vară, de la meci la meci vom creşte. Trebuie să înscriem un gol mai mult ca ei la Belgrad şi ne vom califica.

Au o echipă solidă, trebuie să fie trataţi cu atenţie în retur", a spus Popa la finalul partidei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
travka
travka  •  30 Iulie 2015, 08:04

bai Popica ai dat numa gherle aseara, in prima repriza ai avut 2-3 centrari peste stadion direct, in repriza a doua ai driblat 2 fundasi si iar ai tras peste stadion, nu poti sa te califici asa

dorin_andrei
dorin_andrei  •  30 Iulie 2015, 08:00

Dribleaza excelent , dar nu ridica privirea sa dea o pasa de gol celui mai bine plasat -Hamroun , suteaza cu stangul - care nu e piciorul sau de baza . Daca ar fi altruist ar castiga echipa .......In rest joaca perfect - face si faza de aparare . BRAVO - ADI !!!

mal.
mal.  •  30 Iulie 2015, 06:51

Noroc că prostia nu doare! Adiță ar umbla urlând pe stradă... Dacă nu joacă suporterii, la București de ce nu i-ați învins?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează