INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA 4-2

Adio transferuri la Steaua » Becali nu mai aduce jucători după eliminarea din UCL: "Nu sînt obligat să cheltui bani"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 august 2015 23:28

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre meciul cu Partizan, 4-2, şi despre echipă.

"Eu nu fac analiza meciului. Am crezut că echipa asta are valoare. Acum încep să am ceva semne de întrebare dacă am avut dreptate. Papp a greşit şi ne-a dat patru goluri. Este şi el om şi a greşit. Cu Tamaş în teren nu se întîmpla asta.

Cum să întăresc echipa? Cu ipsos? Cu ce s-o întăresc? Ne dă cineva jucători gratis? Să nu creadă cei care vorbesc despre Steaua că eu sînt obligat să arunc banii mei în foc. Eu fac ce pot şi doar atît pot să fac. 

Am văzut că toată lumea spune că avem probleme în defensivă şi am văzut şi eu asta. Ca să faci echipă bună, trebuie să dai milioane de euro, iar eu nu vreau să risc situaţia familiei mele.

Bineînţeles că Alibec şi De Amorim sînt subiecte închise. Cum să dau 1.400.000 de euro pe ei? Nu risc averea familiei mele. Poate avem nevoie de un mijlocaş de creaţie. Dar nu îl cumpăr. Nici mijlocaşi nici fundaşi nu aduc.  Nu poţi să îi aduci pe Szukala şi Sînmărtean pentru că au salarii mari şi nu poţi să le plăteşti. 

Nu vreau să arunc banii familiei mele în foc. Dacă încep să bag bani la Steaua o dau cadou. Pe mine nu mă afectează aşa mult că nu jucăm în UEFA Champions League, sufleteşte vorbind", a spus Becali la DigiSport.

"Rădoi are toată susţinerea mea pînă la infinit! Nu mă dezic de finul meu" Gigi Becali

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (109)
cipinho79
cipinho79  •  06 August 2015, 15:36

prin declaratia asta Becali tocmai a marturisit ca nu se pricepe la fotbal, la jucatori si tot ce-a castigat pana acum prin clubul Steaua a fost pura intamplare. de fapt Steaua mers din inertie in ultimii ani insa lipsa continuitatii prin ratarile tot mai dese a redus castigurile si mai nou logic investitiile patronului. ce va urma, o scadere si mai accentuata pana la pierderea statutului de cap de serie care va duce implicit la ratari in Europa League si apoi falimentul. paradoxal situatia convine fanilor care-l vod pe becali plecat cat mai repede si probabil asta se va si intampla in urmatorii 2-3 ani.

theodoric
theodoric  •  06 August 2015, 11:23

Nu-i lasa ciobane, stai in continuare la fcsb, fii tare in continuare noi te sustinem....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pedrogar
pedrogar  •  06 August 2015, 10:17

Ce om si asta, cand a scos milioane a fost bine, din calificari si din vanzari de jucatori acumnu a vrea za bage ma in buzunar, vrea jucatori gratis. Gratis ii iei si asa rezltate ai. Transferil trebuiau facut inainte e acese doua meciuri, agi 2 mil, 10 mil, e simplu. Asta nu mai vrea sa riste nimic.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează
Close