INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY - VILLARREAL 2-1

Aguero i-a enervat pe cei de la Villarreal

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 22:04

Autorul golului decisiv, argentinianul e acuzat că şi-a jignit adversarii în tunelul care duce la vestiare


Eroul meciului cu Villarreal (2-1) pentru fanii lui City, Sergio Aguero a fost descalificat de oaspeţi. După ce-a marcat golul victoriei "cetăţenilor" în prelungirile partidei (90+2), spaniolii susţin că argentinianul i-ar fi batjocorit la final, pe tunelul care duce la vestiare.
"E adevărat că jucătorii noştri erau iritaţi. Au crezut că a fost ofsaid la gol. Dar nu înţeleg de ce i-a jignit Aguero. Asta-i lipsă de respect şi de etică. Ca unul care a devenit mare la Atletico Madrid, el ar trebui să fie recunoscător Spaniei", a comentat Jose Manuel Llaneza, vicepreşedintele "Submarinului galben".

Învinuitul nu recunoaşte însă absolut nimic. Pe site-ul de socializare Twitter, atacantul lui City se apără cu îndîrjire: "N-am nici un interes să fiu implicat în astfel de polemici. Nimeni nu poate pune la îndoială disciplina şi profesionalismul meu".


"În fotbal trebuie să ai clasă, mai ales în ziua de azi. Ce-a făcut Aguero e inacceptabil. O ruşine! Asta demonstrează ce fel de om e"
Carlos Marchena, jucător Villarreal


"Am avut noroc"
NAPOLI - BAYERN 1-1. Cel mai bun de la italieni, portarul De Sanctis a povestit cum a apărat penalty-ul din minutul 54, la 1-1. "L-am studiat pe Gomez în ultima etapă din Bundesliga. A avut penalty şi a bătut în dreapta. M-am gîndit că o să schimbe colţul şi-am avut noroc", a explicat goalkeeperul. L-au ajutat şi suporterii, care au pus laserul pe neamţ în momentul în care a tras.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  20 Octombrie 2011, 01:46

Nu degeaba s-a inrudit cu Maradona.... caractere infecte amandoi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează