INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - REAL MADRID 2-0

ȘAHTIOR - REAL MADRID 2-0. Zinedine Zidane, întrebat despre demisie, imediat după dezastrul din Ucraina: „Asta e realitatea”

Zinedine Zidane. Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid +28   FOTO
Zinedine Zidane. Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 23:13 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 23:41

Zinedine Zidane (48 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a fost întrebat despre o posibilă plecare de la Madrid, imediat după ce echipa sa a pierdut clar pe terenul lui Șahtior Donețk, scor 0-2.

„Los Blancos” au pierdut pe terenul lui Șahtior, echpă care încasase 10 goluri de la Borussia Monchengladbach, iar calificarea în optimi e în acest moment în pericol. Totuși, reputatul antrenor francez nu se gândește să plece de la Real Madrid.

„Nu am de gând să demisionez, vreau să continui. Am făcut o primă repriză bună, alta ar fi fost soarta partidei dacă înscriam primii. Apoi a venit golul lor care ne-a dat peste cap. Am avut ocazii, am nimerit bara, mingea nu a vrut să intre în plasă.

Dar am mai trecut prin asemenea momente delicate, este o serie proastă ca rezultate, asta e realitatea. Dar trebuie să mergem mai departe. Mai putem câștiga ultimul meci. Eu mă simt puternic și voi lupta împreună cu jucătorii mei până în ultima clipă”, a declarat Zinedine Zidane, potrivit Marca

Real Madrid, încă o înfrângere cu Șahtior

Real Madrid e în cădere liberă. Fără Sergio Ramos, madrilenii sunt doar o umbră a echipei care învingea Barcelona în urmă cu o lună. După 1-2 cu Deportivo Alaves, echipa lui Zinedine Zidane a clacat și în Ucraina, pierzând din nou, după 2-3 în tur, în fața lui Șahtior, într-un meci arbitrat de Ovidiu Hațegan. 

Partida de la Kiev s-a disputat pe o zăpadă deranjantă pentru vedetele Realului, care au făcut una dintre cele mai slabe partide ale sezonului. În schimb, Șahtior a trecut peste cele 10 goluri primite în dublă manșă de la Gladbach și a obținut o nouă victorie istorică în fața „Los Blancos”.

FOTO Imagini spectaculoase din meciurile serii din Liga Campionilor

Șahtior - Real Madrid. Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid
Șahtior - Real Madrid. Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid
Șahtior - Real Madrid. Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid
Șahtior - Real Madrid. Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid
Sursă foto: Guliver/Getty Images
+24 FOTO

Clasament Grupa B, Liga Campionilor

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Jucătorii lui Inter, treziți înaintea meciului cu Monchengladbach din Ligă! Fanii au dat cu artificii la 4 dimineața

Juventus, în criză » Andrea Pirlo, criticat în presa din Italia: „Confuz, necomunicativ și nu explică tactic. Ronaldo decide singur când joacă”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  02 Decembrie 2020, 10:06
Postat de magic4ever pe 02 Decembrie 2020, 00:50

Se califica Real si Inter fara emotii...

Pai cum fara emotii daca sunt obligati sa castige?Si nu cu oricine,cu o echipa din Germania!Care in tur i-a condus cu 2-0 si a ratat o multime de ocazii!

zorrozabal
zorrozabal  •  02 Decembrie 2020, 10:03

Nu a fost nici o zapada!Tin cu Real Madrid de la etatea de 14 ani,dar niciodata nu am vazut un Real mai slab ca in acest al doilea mandat al lui zidanne!Victoria cu Barcelona nu trebui supraevaluata,pentru ca Barcelona este in reconstructie(a jucat cu trei juniori)dupa seismul catastrofal cu Bayern!Aseara si daca juca cu echipa de tineret ar fi castigat meciul!Monsieur Zidanne i-a tinut pe banca pe Casemiro si pe Isco,ca sa-l tina in teren pe unul ca Oldegard-care nu are ce cauta in Primera!Asta daca nu o fi vreo strategie a clubului ca sa-l vanda!Oricum ar fi,Real Madrid a ajuns in situatia sa vanda ieftin si sa cumpere scump!

magic4ever
magic4ever  •  02 Decembrie 2020, 00:50

Se califica Real si Inter fara emotii...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează