INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Alex Chipciu, după partida cu Ludogoreţ: "N-am clacat, mi-am demonstrat că sînt puternic!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 01:27

Şeptarul Stelei spune că a avut un moment de frustare în vestiar, la pauză, cînd şi-a văzut colegii dezamăgiţi că ratase penalty-ul, dezvăluie cui a bătut obrazul după gol şi de ce îi transmite un mesaj dur lui Moţi.

După un meci în care a trecut prin toate chinurile posibile, Chipciu a avut cel mai bun discurs dintre toţi cei care au vorbit, indiferent că fost vorba despre jucători, antrenori sau oficiali. A oferit un interviu la DolceSport.

- Alex, ai ratat penalty, ai ratat, dar tot tu ai marcat. Ce zici de...
- Ce să mai zic după un asemenea meci... Zic că am cîştigat, asta rămîne, e cel mai important.

- E suficient 1-0?
- Nu ştiu asta, dar e bine şi aşa, avînd în vedere că am înscris în minutul 88. Acum avem acest avans, minim, e drept, dar îl avem.

- Cît de greu ţi-a fost să joci după ce ai ratat penalty-ul?
- Pffaaa, regret enorm acea ratare, dar ce s-a întîmplat după aceea a fost ca un test pentru mine. Mi-am demonstrat şi am demonstrat tuturor că n-am clacat, că am psihic puternic, m-am reîntors în meci, deşi la pauză...

"Le-am bătut obrazul fix celor care nu meritau" :)

- Ce a fost la pauză?
- În vestiar mi-am văzut colegii dezamăgiţi, mi-a fost greu, vă daţi seama, dar, repet, mi-am revenit, n-am cedat şi a venit acea fază în care am marcat.

- Publicul...
- Spectatorii ne-au dus înainte, au fost cu noi, ne-au împins, chiar dacă, sincer o spun, la un moment dat m-aş fi aşteptat la altfel de reacţie din partea unora la adresa mea. Dar, nu mai contează acum...

- Ai făcut şi cîteva gesturi după gol, le-ai bătut obrazul.
- Da, am făcut-o, dar îmi pare rău că le-am făcut semnul ăsta fix oamenilor din Peluza Nord, deşi cei de acolo şi cei din Peluza Sud au fost admirabili, dar a fost un gest reflex. Pînă la urmă, unii de la tribuna a II-a şi tribuna I au fost cei ce m-au contestat. Repet, acum nu mai contează, s-a terminat cu bine.

"Moţi nu merită respectul meu"

- Ajunge 1-0 pentru a se obţine calificarea?
- Important e să nu ne relaxăm. Am bătut, n-am primit gol, e un mare avantaj pe care îl avem, dar nu e suficient. Calificarea se joacă şi se va juca la Sofia. Totuşi, dacă noi vom marca acolo, totul s-a terminat, pentru că nu cred că putem să primim 3 goluri.

- Tu nu o să joci.
- Da, îmi pare rău, rău că am luat acel galben, sper că băieţii vor rezista la retur pentru că îmi doresc enorm să joc în Champions League, anul trecut am prins doar 3 meciuri, dar veneam după accidentare, n-am gustat aşa cum trebuie această competiţie fabuloasă.

- Cum a fost duelul cu Moţi, pînă la urmă şi el a jucat bine, nu?
- Nu mă interesează Moţi. N-am avut niciodată vreo relaţie de amiciţie cu el. Plus de asta, după meciul ăsta cu atît mai puţin va avea parte de respectul meu, l-am văzut cum lovea atunci cînd arbitrul nu se uita. Şi mai e ceva, el a fost dinamovist mereu, ce treabă am eu cu Moţi?

"Ce mai contează acum că Hamza n-a ajuns la noi? I-am bătut, asta contează şi mai contează că noi avem atacanţi de top, l-aţi văzut pe Keşeru că marchează pe bandă rulantă" (Alexandru Chipciu, atacant Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
tb73
tb73  •  21 August 2014, 06:49
Postat de mandela pe 20 August 2014, 11:08

Inrealitate, folosirea total neinspirata a lui Chipciu cs varf este de doua ori dezavantajoasa pentru Steaua: il expune pe Chipciu unor meciuri proaste, pentru ca este evident nepotrivit pentru pozitia de varf (are eficacitate mica, se pierde in driblinguri inutile si oricum joaca foarte bine ca extrema) si scoate din forma singurul carf autentic p care il are Steaua (Keseru), pe care nu il mai vad acceptand foarte mult situatia de vesnica rezerva.

Ce sa-i faci, daca asa vin directivele de la... "centru"...

tb73
tb73  •  21 August 2014, 06:48
Postat de chimir_sen pe 20 August 2014, 11:13

Ești un chăckat cu ochi , mă Hapciule ... Un lymbric la poarta churului fekkalian ...

Shuuuu cioaraaaa la colivie cu tine!!!!!

krokoi
krokoi  •  20 August 2014, 13:56

chipciu e mai bun ca maxim, are caracter puternic, face faza defensiva, e inteligent si va fi cel mai important jucator al nationalei iar la steaua nu cred ca prinde vara urmatoare. daca nu se accidenta in meciul cu dinamo anul trecut cand toti stelistii si-au lasat mustata la piula. de aia nu ne-am calificat cu grecia la baraj ca a jucat torje pe dreapta, si de aia steaua a facut o piula in CL pentru ca baiatu asta a fost accidentat. desi avem o defensiva mult mai slaba ca anu trecut sunt sigur ca vom avea rezultate mai bune in grupa pentru ca in atac stam mai bine. baiatul asta e genul de jucator pe care il cautam de ani buni. bravo, alex!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează