INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - JUVENTUS, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGISPORT 2, DOLCESPORT 2

Alianţă cu duşmanul » Juventus a pregătit pe stadionul lui Rangers duelul cu Celtic

Pirlo (în prim-plan) anunță că Juve se va adapta mai ușor stilului lui Celtic decît a făcut-o Barcelona // Foto: GettyImages
Pirlo (în prim-plan) anunță că Juve se va adapta mai ușor stilului lui Celtic decît a făcut-o Barcelona // Foto: GettyImages

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 februarie 2013 21:29

Trupa lui Conte a vrut să fugă de spioni, dar i-a înfuriat pe scoţieni. A acceptat invitaţia de a se antrena ieri dimineaţă pe Murray Park, Rangers mutîndu-şi special şedinţa după-amiaza.

Juventus a aprins la maximum bătălia de la Glasgow cu Celtic din turul "optimilor" Ligii Campionilor. A ales să se pregătească chiar în bîrlogul duşmanilor de moarte! Rangers şi-a dat peste cap programul de antrenament pentru a-i ajuta pe elevii lui Antonio Conte să-i scoată pe rivalii catolici din competiţie.

Echipa de care aparţine Dorin Goian i-a invitat pe Murray Park pe italieni, care căutau oricum un loc unde să-şi exerseze schemele feriţi de ochii spionilor. Tehnicianului italian i-a fost cedat stadionul ieri dimineaţă. Rangers le-a dat liber jucătorilor, mutînd şedinţa după-amiază. Iar bianconerii nu au făcut aseară, la orarul fixat de UEFA, decît un antrenament lejer pe Celtic Park fără a dezvălui vreun secret.

Vestea i-a înfuriat pe "alb-verzi", iar reacţia presei a fost pe măsură. "Clubul căruia i s-au retras două titluri pentru că făcut blaturi e expert cu vechime în şmecherii. La meciul de acum 31 de ani, Cabrini a încercat să-mi pună cremă iritantă pe ochi, iar Brio ne-a ameninţat că în retur ne iau gîtul", a scris Davie Provan, fosta extremă a lui Celtic între 1978 şi 1987 şi acum editorialist la "The Scottish Sun".

"Pot merge şi-n grădina din spatele casei mele, nu e nici o diferenţă. Să-i lăsăm în pace dacă vor să se antreneze pe terenul unei echipe de liga a patra" (Kris Commons, mijlocaş Celtic)

"Dacă vor să joace fotbal, jucăm fotbal. Dacă vor să ne luptăm, noi sîntem pregătiţi. Vom fi gladiatori în teren. Nu ne sperie că au bătut Barcelona" (Andrea Pirlo, mijlocaş Juventus)

558514-caseta-liga.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
kidnappt
kidnappt  •  13 Februarie 2013, 09:10

v-am zis eu baietii !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  12 Februarie 2013, 12:24
Postat de hoze pe 12 Februarie 2013, 09:27

Hai sa nu-i subestimam. De multe ori e mai greu un meci cu Celtic decat unul impotriva lui Chelsea, e alta concentrare...

daca ma intrebi pe mine nu e mare diferenta intre Celtic si Chelsea oricum Juventus castiga ambele manse!

carp01
carp01  •  12 Februarie 2013, 10:57

Ibrox Stadium se numeste stadionul celor de la Rangers , nu Murray

Vezi toate comentariile (7)
Comentează