INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Almunia nu joacă din cauza fantomelor!

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Ce noroc pe Lehman! Portarul german va fi între buturile lui Arsenal în această seară împotriva Milanului, profitînd de problemele titularului Almunia, scrie ifotbal.ro.


Oficial, goalkeeperul spaniol are o banală luxaţie la degetul unei mîini, dar realitatea e alta. Tabloidele britanice au publicat o mărturie paranormala a lui Almunia: “Se întîmplă lucruri stranii în casa mea, televizorul se deschide şi se stinge singur”. La început, totul părea o glumă, dar spaniolul a explicat: “De-asta nu pot să dorm noaptea şi nu-mi găsesc deloc lnistea, iar asta îmi afectează randamentul în teren”. Ziariştii englezi i-au indicat o soluţie la indemina: să schimbe cît mai rapid domiciliul sau să apeleze la vinatorii de fantome.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
 •  21 Februarie 2008, 00:34

da-te mah jos de pe telecomanda :)

 •  20 Februarie 2008, 23:57

arunca ma tv ca i stricat :)))))

 •  20 Februarie 2008, 23:56

Sau mai bine sa scoata televizorul din priza.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează