INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GUARDIOLA DIXIT

"Am făcut cea mai bună repriză de cînd sînt antrenor"

Articol de - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Recitalul ofensiv extraordinar dat aseară de Barcelona la Londra, în primele 45 de minute ale manşei tur din sferture de finală cu Arsenal, l-a entuziasmat şi pe Pep Guardiola. "Sezonul trecut am cîştigat multe trofee, dar niciodată n-am jucat atît de bine în deplasare în Ligă. Le-am luat mingea şi nu le-am mai dat-o pînă la pauză, nu i-am lăsat ", a declarat antrenorul campioanei Europei.

Tehncianul Barcelonei a continuat: "A fost cea mai bună primă repriză pe care a făcut-o echipa mea de cînd sînt antrenor. Anul trecut, împotriva lui Bayern Munchen am dat 4 goluri din 4 ocazii. Am făcut proba unei bune imagini despre cum trebuie jucat fotbalul şi sînt mîndru de echipa mea. Ne-am creat o grămadă de ocazii şi e păcat că n-am rezolvat calificarea din tur".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
skrap
skrap  •  02 Aprilie 2010, 03:48

aurel ai vazut meciul? taci terminatule daca nu ai facut toate cele 90 de min

 •  01 Aprilie 2010, 18:51

barcelona sufocata de adversardupa 0-2,asa sa scris istoria primei manse din liga campionilor cu arsenal.guardiola se intrece in declaratii fanteziste ,fara sa realizeze ca echipa sa a sucombat dupa un rapid 0-2.o echipa ca barcelona nu avea voie sa fie facuta sah mat la acest scor sio mai ales in repriza secunda.arsenal m i sa parut o echipa matura f bine motivata ,care a dat dovada de o daruire exemplara pt suporterii sai.daca va intra cu aceeasi determinare si in returul de la barcelona cu si

Vezi toate comentariile (2)
Comentează