INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN (MIERCURI, 21:45, GSP.RO, DOLCE1, DIGI1)

Amenințarea din spatele măștii » Surpriza lui Pep Guardiola pentru Barcelona: a revenit deja la antrenamente!

Lewandowski, 26 de ani, s-a declarat
Lewandowski, 26 de ani, s-a declarat "pregătit" pentru marea provocare!

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2015 00:00

Lewandowski e pregătit pentru Barca. A revenit ieri la antrenamente, la numai 6 zile după dubla fractură, de piramidă nazală și maxilar, suferită în Cupa Germaniei.

Zorro? Hannibal Lecter? Nici unul, nici altul. În spatele măștii care a apărut ieri la antrenamentul lui Bayern se afla Robert Lewandowski. Atacantul polonez n-a ezitat nici o secundă și a revenit pe gazon imediat ce medicii i-au dat OK-ul după dubla fractură, de piramidă nazală și de maxilar, suferită marțea trecută.

A fost un mesaj răspicat în direcția Barcelonei, "Nu scăpați miercuri de mine!", dar și a unuia dintre impresarii săi, Cezary Kucharski. Imediat după accidentarea din semifinalele Cupei, acesta din urmă amenința: "Îmi voi sfătui clientul să nu-și riște sănătatea doar pentru un meci, fie el și împotriva Barcelonei".

Nici Bayern nu urmărește așa ceva. "Robert va decide singur dacă joacă sau nu pe Camp Nou", a insistat managerul Matthias Sammer. Lewandowski tocmai le-a dat răspunsul.

Talismanul Rizzoli

Cu arbitrul de mîine, Nicola Rizzoli, nemții au avut destul de cîștigat. Bayern a triumfat în finala Ligii 2013, Germania, în finala CM 2014. Bilanțul munchenezilor în Ligă sub comanda italianului: două victorii, două eșecuri, acestea din urmă fără urmări neplăcute. Barca, în schimb, a bifat cu el la centru o victorie și două eșecuri.

21de goluri, 16 în Bundesliga și 5 în Ligă, a marcat Lewandowski în acest sezon pentru Bayern

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează