INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - BAYERN 4-2 (2-1)

Ancelotti face praf brigada de arbitri de la Real-Bayern: "Au avut o prestație mai slabă decât a noastră"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 01:12

Carlo Ancelotti a pierdut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor în fața fostei sale echipei, după ce Real Madrid s-a impus cu 2-1 și 4-2 în cele două manșe disputate contra lui Bayern.

Totuși, după returul jucat pe Santiago Bernabeu, bavarezii au acuzat greșeli grave de arbitraj făcute în favoarea Realului și care ar fi decis soarta calificării (detalii AICI).

La finalul meciului, Ancelotti a criticat dur brigada condusă de Viktor Kassai.

"Prestația arbitrilor a fost mai slabă decât a noastră. Știu că vorbim despre fotbal și că aceste lucruri se întâmplă, dar nu se poate să fie asemenea greșeli. Sperăm ca pe viitor arbitrii să fie ajutați de tehnologia video, iar aceste lucruri să nu se mai întâmple. Meritam mai mult în această seară", a spus Ancelotti la finalul meciului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
babahuda
babahuda  •  19 Aprilie 2017, 09:08

in prima repriza daca real conducea cu 5-0 nu se mira nimeni ..dar asa e atunci cand mijlocasii la inchidere au ocazii f clare de gol ex Kroos,iar cand fundasul central va baga in joc Ramos ..nomal sa suferi si sa iti motivezi umilinta spunand ca ati jucat mai bine ..parca ai facut abtrenaoratul la craiova alaturi de multescu si la fcsb langa reghe ,numai astia cand ia bataie si joaca mizerabil spun ca au jucat f bine si ia furat arbitrii ..altii sunt vinovatii nu ipotenta de a face o tactica adecvata ..Real a fost cu 3 clase peste bayer in ambele manse ..ronaldo a batut si scos pe nemti ..5 goluri

bridges
bridges  •  19 Aprilie 2017, 07:58

Spaniolii au devenit pomanagii de serviciu ai fotbalului european.Dupa Barcelona acum si Real,furt ca la drumul mare....Sa nu mai aud de campionatul Spaniei

bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Aprilie 2017, 01:42

Pe tehnologia video ar trebui sa apara intr-un coltz literele A.H dar lui das kapital nu ii convine asa ceva ! Una e Realul unde baietii de l zidul tacerii investesc citeva sute de milioane anual alta e Bayern-ul !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează