INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BASEL - LUDOGOREȚ, AZI, 21:45, GSP.RO

Antrenorul lui Ludogoreț îl întreabă pe Moți când face echipa de Ligă: l-a lăsat să își aleagă coechipierul din defensivă

Cosmin Moți, cu Liverpool (foto, înfruntându-l pe Lallana), 1-2 în Ligă pe Anfield // FOTO Reuters
Cosmin Moți, cu Liverpool (foto, înfruntându-l pe Lallana), 1-2 în Ligă pe Anfield // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

"Românul e și antrenor secund la Ludogoreț", a comentat presa sofiotă, după ce principalul Dermengiev i-a cerut stoperului "tricolor" să-și aleagă partenerul din centrul defensivei la meciul de azi cu Basel.

Acesta este cel de-al șaptelea meci al lui Cosmin Moți în grupele Ligii. În 2014, a fost titular indiscutabil, fiind inclus de șase ori în formula de start la Ludogoreț, care a obținut 4 puncte la prima participare în Champions, într-o serie dificilă, cu Real, Liverpool și aceeași Basel.

A fost înlocuit o singură dată, chiar la Basel, din cauza unei accidentări. A ieșit în minutul 21, la 0-0, și echipa s-a prăbușit, pierzând clar: 0-4. În tur, cu el integralist, verzii câștigaseră la Sofia cu 1-0.

Azi, Moți va fi sigur pe gazon din primul minut. Întrebarea e cine va fi partenerul "tricolorului" în mijlocul defensivei? Antrenorul Dermengiev are două variante, niciuna ideală. Ucraineanul Plastun și argentinianul Palomino, ambii transferați în această vară. Unul e stoper-dreapta, altul stânga.

Soluția lui Dermengiev: l-a întrebat pe Moți cu cine preferă să joace. "Românul e fundaș central, a fost și portar contra Stelei, în 2014, iar acum e și antrenor secund la Ludogoreț", a comentat cotidianul 7 Dni Sport (7 Zile de Sport). Care susține că, aproape sigur, Cosmin îl alege pe Palomino. Tocmai pentru a nu-și schimba nici el poziția preferată.

471de minute a jucat Moți în grupele Ligii (5 meciuri integrale din 6)

1assist are Cosmin în Champions League, la 1-2 cu Real Madrid

1cartonaș galben a primit Moți în 6 partide de Ligă, la 1-0 cu Basel

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ge0x
ge0x  •  13 Septembrie 2016, 21:10

Chiriches a baut cand juca la tottenham si cadea pe jos si beat a ramas si in ziua de azi

ge0x
ge0x  •  13 Septembrie 2016, 21:08

Daca si chiriches e stanca :)))) eu sunt ronaldinho

andrei.f
andrei.f  •  13 Septembrie 2016, 19:01

La golul Muntenegrului, Moţi a fost răsucit ca o păpuşă, România avea nevoie acolo de o stâncă gen Ciricheş !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează