INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ 1-0

Antrenorul lui Ludogoreţ promite revanşa: "Va fi altceva la Sofia" » Ce spune despre evoluţia ştearsă a lui Hamza Younes

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 20 august 2014 10:16

Antrenorul lui Ludogorets, Georgi Dermendzhiev, crede că înfrîngerea de la Bucureşti în faţa Stelei, scor 0-1, nu este decisivă în ceea ce priveşte calificarea şi se aşteaptă la un retur de foc la Sofia. 

"A fost un meci foarte greu, o luptă tactică între cele două echipe. Cred că ambele echipe au avut ocazii de a marca, însă numai Steaua a făcut-o. Acum Steaua are 1-0, dar mai este meciul din retur.

Nu cred că este importat cine va juca pentru Steaua, deoarece au jucători foarte buni care să înlocuiască.

Hamza este un jucător important pentru noi, nu cred că evoluţia lui a fost afectată de faptul că a jucat împotriva Stelei. El rămîne un jucător foarte bun.

Un gol este şi mult şi puţin, cred că la Sofia va fi foarte diferit de ce a fost aici", a spus Dermendjiev.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tbonee
tbonee  •  20 August 2014, 12:44

bai bulgarel amice, esti un antrenor slabut sincer, ai fost secundu lu Stoichita si ala saracu e el praf daramite tu, daca te-a invatat Stoichita ce si cum sa iti faci treaba e clar va batem rau in retur....oricum declaratia e confuza, totul incepe cu cred, sper, se poate, daca.....habar nu ai nimic, o sa va batem rau in retur ca veti fi nevoiti sa iesiti la joc si va prindem pe contra-atac si daca v-am dat 1 gol e la revedere, sa ii multumiti portarului ca nu e 3-0 dupa returul asta

sslr
sslr  •  20 August 2014, 10:58
Postat de chimir_sen pe 20 August 2014, 10:34

Sofia , o nouă Haifa pentru oy ...

pt ca legatura e...? astia, nespalatii, nu mai intelegeti sistemul european de cand nu mai aveti nici o treaba! de aici si comparatiile stupide cu un meci din grupe. Giulesti, un nou Bombay pt inaripati...

coldqball
coldqball  •  20 August 2014, 10:48
Postat de chimir_sen pe 20 August 2014, 10:34

Sofia , o nouă Haifa pentru oy ...

Fugi repejor ca e dimineata si ti-au luat-o altii inainte la tomberoane. Iar nu mai gasesti niciun pet sa-l vinzi ca sa-ti cumperi pernandez.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close