INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APOEL NICOSIA - VIITORUL 4-0 (4-1 LA GENERAL)

APOEL - Viitorul 4-0 // Corespondenţă de la Nicosia: Hagi recunoaşte superioritatea ciprioţilor » Care crede că e cauza eliminării

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 23:03

Viitorul a pierdut meciul retur cu APOEL Nicosia cu scorul de 0-4 şi fost eliminată din turul al treilea al Ligii Campionilor, după ce câştigase meciul tur cu 1-0. La finalul partidei retur, Gheorghe Hagi a recunoscut lipsa de experienţă a echipei sale, dar şi superioritatea adversarei.

*** Corespondență din Nicosia de la Ionuț Coman ***

"Am început bine și am ratat ocazii incredibile. Trebuia să marcăm, știam foarte bine ce aveam de făcut, dar nu ne-a ieșit deloc așa cum ne doream. Sunt dezamăgit, pentru că așteptam mult mai mult de la băieții mei. E clar că au fost mult mai buni decât noi în această seară.

S-a văzut lipsa de experiență a Viitorului, cei de la APOEL au jucători cu multă experiență, cu multe meciuri în cupele europene. Au știut să gestioneze mult mai bine momentele importante", a declarat Hagi la finalul partidei.

Echipa lui  Gheorghe Hagi va evolua în play-off-ul Europa League, unde ar putea întâlni unui dintre următorii adversari: Zenit St. Petersburg, Athletic Bilbao, Fenerbahce, Sparta Praga, AC Milan, PSV Eindhoven, Braga, Gent, PAOK Salonic, Krasnodar, BATE Borisov, Bordeaux, Everton, Young Boys, Marseille, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Freiburg, Austria Viena, Nice sau Astana. 

Lista posibililor adversari se va definitiva în urma meciurilor de joi, iar tragerea la sorți a play-off-ului EL va avea loc vineri, liveTEXT pe GSP.RO de la ora 14:00.

Meciurile din play-off se vor disputa pe 17 şi 24 august.

"Suntem dezamăgiţi, dacă am fi marcat în prima repriză era altceva, ştiam că sunt buni la fazele fixe şi după golul primit am cam cedat. Totuşi am jucat de la egal la egal 90 de minute. Ne jucăm în continuare şansa" Aurelian Chiţu, Viitorul

"S-a văzut că a fost 11 metri. Nu vreau să vorbesc prea mult de arbitraj, dar dacă marcam acolo poate era alta soarta meciului. Nu am jucat ce trebuia. S-a terminat un vis frumos, dar nu plecăm capul, ne gândim la un loc în grupele Europa League" Eric de Oliveira

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
883135188391540
Popa Corneliu  •  03 August 2017, 13:04

Cipriotii n-au mai "***" cum au facut-o multe echipe din "cooperativa anti Bercali" din play-off-ul campionatului din Romania! Si s-a vazut! Si cei din mass-media au partea lor de4 vina, au "umflat" gratuit un "balon de sapun"! Una este sa cresti jucatori de valoare, cum de altfel a facut-o Hagi si alta este sa construiesti o echipa puternica pentru Europa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1259654057416332
Ion-Cristea Octavian  •  03 August 2017, 11:48
Postat de laurentyu1964 pe 03 August 2017, 06:23

Tu chiar crezi ca minano are vreo sansa ?ha ha ha

Pe Dinamo nu o puteau trece in lista, chiar daca pierde nu au voie sa joace echipe din aceiasi tara in play off.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  03 August 2017, 10:23

Sumi .cu ecipa asta a Rejelui ,ii desfinta pe Ciprioti ,le scotea fotbalul din cap . Maria ta , esti surmenat ,inveti prea mult din greseli ,mai fa si tu o paza ,macar de hidratare.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează