INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APOEL NICOSIA - VIITORUL 4-0 (4-1 LA GENERAL)

APOEL - VIITORUL 4-0 // Tabăra Viitorului se gândeşte la play-off-ul Europa League: "Trebuie să amânăm un meci pentru a ne prezenta onorabil"

Foto: twitter.com/apoelfcofficial
Foto: twitter.com/apoelfcofficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 22:34

Viitorul Constanța a pierdut cu 0-4 în fața lui APOEL, iar Cristian Bivolaru, managerul celor de la Viitorul, susţine că jucătorilor campioanei nu le-a ieşit nimic la returul jucat în Cipru.

"Am avut trei şanse mari de a marca, nu am reuşit, au marcat ei în repriza a doua. Totul le-a ieşit în seara asta, iar nouă nu ne-a ieşit nimic", a spus oficialul campioanei la TV Digi Sport.

Pe de altă parte, echipa lui Hagi se gândeşte deja la meciurile din play-off-ul Europa League şi este posibil să ceară amânarea unui meci din Liga 1, în condiţiile în care pentru Viitorul urmează un program foarte aglomerat.

"Urmează tragerea la sorţi de vineri, un adversar extrem de dificil. Dacă vrem să ne prezentăm onorabil la meciul din 14/15 august din play-off, va trebui să amânăm meciul cu Timişoara", a adăugat Bivolaru.

 Viitorul a fost eliminată de APOEL Nicosia din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După ce campioana României s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, ciprioţii au câştigat meciul retur cu 4-0. Echipa lui Hagi va juca în play-off-ul Ligii Campionilor (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
merace
merace  •  04 August 2017, 02:49

ce minciuna uriasa scrie GSP! Viitorul Constanţa şi-a aflat posibilii adversari din play-off » Rezultatele COMPLETE ale serii de Europa League acesta e titlul articolului ei din 3 august, http://www.gsp.ro/international/europa-league/viitorul-constanta-si-a-aflat-posibilii-adversari-din-play-off-rezultatele-complete-ale-serii-de-europa-league-517604.html In acel articol, scrie asa: Viitorul Constanţa îşi va afla adversarul din play-off-ul Europa League vineri, în jurul orei 14:00, liveTEXT pe GSP.ro. Asa minciuni, merita judecate corect de cine le judeca!

merace
merace  •  04 August 2017, 02:37

cum e posibil ca Viitorul sa joace mai departe daca a fost deja eliminata?! E ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108992139590592
DM Bob  •  03 August 2017, 09:55

Mai bine amanati toate meciurile pana se gasesc jucatori si antrenor care sa castige pe teren nu la TAS.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează