INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  APOEL - VIITORUL, AZI, ORA 20:00, TVR2, GSP.RO

APOEL - Viitorul // Fortăreața GSP » Campioana are o misiune dificilă împotriva unei echipe extrem de puternice pe teren propriu! Echipele

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 09:00

"Regele" și-a avertizat elevii că vor fi obligați să marcheze pe GSP Stadium, o arenă pe care APOEL a pierdut doar de 3 ori în ultimele 49 de meciuri.

Hagi pregătește cu mare atenție returul cu APOEL Nicosia, după ce în prima manșă trupa din Ovidiu a reușit să se impună cu 1-0 grație reușitei de excepție a lui Cristi Ganea. Dragoș Nedelcu a mărturisit ce le-a transmis antrenorul. "Am venit în Cipru cu gândul să marcăm neapărat pentru că APOEL evoluează foarte bine acasă și a întors de multe ori soarta calificării cu ajutorul suporterilor. Domnul Hagi ne-a rugat să jucăm agresiv și să încercăm să repetăm prestația de acasă, una extrem de reușită", a declarat mijlocașul de 20 de ani.

Temerea celor de la Viitorul e justificată: în Champions League, APOEL nu a mai pierdut pe teren din august 2015, de la înfrângerea cu 0-1 împotriva celor de la Midtjylland. De atunci au mai urmat 5 întâlniri: 3 victorii și 2 egaluri. Toate întâlnirile au avut loc în tururile preliminare ale UCL.

În ceea ce privește partidele din toate competițiile disputate acasă de formația din Nicosia, statisticile sunt înfricoșătoare pentru Chițu și compania. În ultimele 49 de confruntări, ciprioții au înregistrat doar 3 înfrângeri. În rest, 34 de victorii și 12 egaluri! 

Echipele probabile:

clipboard01

Cu casa închisă
Ciprioții au luat cu asalt casele de bilete pentru returul cu Viitorul, iar până ieri se vânduseră deja 13.000 de tichete. GSP Stadium are o capacitate de aproape aproximativ 23.000 de locuri, organizatorii așteptându-se să se epuizeze toate tichetele până la startul manșei secunde. 

"Totul va fi împotriva noastră"
Gică Hagi crede că returul va fi de foc, iar că dacă Viitorul va trece de APOEL, atunci are șanse mari să ajungă în grupele Ligii: "Avem nevoie disperată să înscriem la Nicosia, va trebui s-o facem, chiar dacă totul va fi împotriva noastră. Vom lupta, în viață trebuie să muncești pentru a face performanță. Dacă trecem de APOEL, trecem și de play-off!".

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
790098707816987
Sabou Sergiu Andrei  •  02 August 2017, 15:08

Viitorul poate.Și dacă nu trece, oricum reușește în Play Off-ul Europa League și ajunge în grupe.

saviola3_4
saviola3_4  •  02 August 2017, 10:26

hai viitorul! va fi greu dar nu imposibil!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează