INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC BARCELONA - CELTIC 7-0

Arbitru la fotbal pe calculator » Ovidiu Hațegan, la al 14-lea său meci în Champions, a condus trioul de vis Messi - Suarez - Neymar la seara recordurilor, cea mai frumoasă reprezentație

Articol de - Publicat joi, 15 septembrie 2016 00:00

13 septembrie 2016. Ovidiu Hațegan nu va uita această zi, un incredibil marți, 13, când a arbitrat dream-team-ul blaugrana, fiind în preajma tridentului magnetic Messi - Suarez - Neymar.

O zi a spectacolului și a recordurilor catalane care au aprins Camp Nou. O reprezentație ce a depășit limitele fotbalului. "Calitate pură, goluri de PlayStation", cum a observat Gazzetta dello Sport.

Messi - trei goluri și un assist, primul jucător cu 6 hat-trick-uri în Ligă (86 de goluri în total)

Neymar - gol și 4 assisturi, ca niciodată în istoria competiției (Ibrahimovici reușise doar 4 pase decisive la PSG - Dinamo Zagreb 4-0, în 2012)

Suarez - două goluri și un assist; el a fost unicul din MSN fără record marți

Barcelona - 7-0, cea mai netă victorie a sa în Ligă

Într-o asemenea seară, Hațegan n-a greșit la unicul moment dificil: în minutul 23, la 1-0, Ter Stegen a plonjat târziu la picioarele lui Dembele, faultându-l în careu. Și "centralul" a dictat penalty pentru Celtic, plus "galben" portarului (care a apărat lovitura de pedeapsă). Iar Marca i-a dat două stele arădeanului, depășit doar de marcatorii geniali: Messi, Neymar, Suarez și Iniesta. Ei au avut 3 stele.

"Pe orice post ar juca, Messi ar fi fotbalistul ideal. Dacă îi dai numărul 6, cel mai bun. Cu 8, cel mai bun. Cu 10, cel mai bun. El reprezintă fotbalul total, cel mai valoros din toate timpurile"
Luis Enrique, antrenor Barcelona

2 stelea primit Hațegan în Marca, într-un meci în care doar marcatorii Messi, Neymar, Suarez și Iniesta au fost recompensați cu 3 stele; Corriere dello Sport i-a dat 7

9 șuturipe poartă a avut Barcelona împotriva lui Celtic, marcând 7 goluri; ibericii au avut 90% pase corecte (772 complete din 852)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nune
nune  •  15 Septembrie 2016, 09:58

2 stele? Hategan a arbitrat impecabil in prima repriza si cu mici nuante (atentie, nu greseli, ci nuante!) in cea de-a doua. Si a avut, in prima repriza, pe langa penalty-ul la Dembele, o faza de gol a Barcei, anulata corect si un cartonas galben la Rakitic, intr-o faza destul de grea, in miscare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează