INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL (ÎN TUR 0-1), AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE TVR1, DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Arde Munchenul! » ”Incendiu” în vestiarul bavarez: Pep Guardiola şi-a trezit jucătorii cu vorbe grele. Azi e revanşa cu Real

"Pe aici nu se trece" a fost mesajul lui Ramos și Pepe pentru Ribery. La Madrid, francezul n-a existat pe teren // Foto: Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 aprilie 2014 23:22

Primul care a reacţionat la criticile lui Guardiola a fost Ribery. După letargia de la Madrid, francezul a luat foc cu Werder, marcînd şi un gol.

Munchenul arde, exact aşa cum i-a ameninţat pe madrileni directorul general al bavarezilor, Karl-Heinz Rummenigge, după 0-1 pe Bernabeu. Bayern n-a pîrjolit încă nimic în calea Realului. Scînteile sar deocamdată din propriul vestiar.

După două goluri încasate pe contraatac cu Werder (5-2), asemănătoare celui primit la Madrid de la Benzema, Pep Guardiola a luat foc: "Voiam să pregătim returul cu Real. Dar a ieşit un dezastru. E pentru întîia oară de cînd sînt antrenor aici şi jucătorii mă dezamăgesc. Îmi pare rău pentru fani. Nu meritau să vadă o aşa primă repriză".

Catalanul i-a simţit pe mulţi dintre ei prea relaxaţi şi a înţeles că doar un şoc i-ar putea trezi înaintea înfruntării cu gigantul blanco. Cu Ribery chiar i-a mers. O discuţie explozivă, între patru ochi, la întoarcerea de la Madrid, şi francezul a erupt contra lui Werder, spre bucuria antrenorului: "De acum ştiu cum să-l montez pe Franck. Cînd e nervos joacă excepţional".

În închisoare abia după finală?
Judecătorii nu se grăbesc să-l trimită pe Uli Honess la închisoare, după ce, pe 13 martie, i-au dat 3 ani şi jumătate pentru evaziune fiscală. Fostul preşedinte al lui Bayern va fi diseară în tribună şi, potrivit Bild, ar putea prinde în libertate şi finala din 24 mai, graţie birocraţiei din tribunal.

9 eşecuri şi o remiză a înregistrat Real la Munchen. Dar în ultimele 7 a obţinut rezultate care diseară i-ar asigura calificarea

200 de meciuri face Bayern diseară în cupele europene şi-i trebuie un gol pentru a atinge cota 800 în competiţiile continentale

880 de jurnalişti sînt acreditaţi la returul Bayern - Real. Meciul e transmis live de 108 posturi TV din toată lumea

"Vrem în finală şi pentru asta vom transforma stadionul într-un infern pentru Real. Vom lupta, vom pune suflet, vom da totul" (Arjen Robben, atacant Bayern)

"Real? Echipă mare, jucători mari, club mare, respect mare. Ei se văd deja în finală, dar vom face totul ca să le stricăm sărbătoarea" (Pep Guardiola, antrenor Bayern)

"Rummenigge vrea să ardă pomii? N-am nimic împotrivă, dar s-o facă după ce plecăm noi" (Carlo Ancelotti, antrenor Real)

614958-bayern-real.jpg

Citește și:

„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”
Nationala
„Băi Ianis bă, ăsta e caracter?!” » Sosirea naționalei i-a lăsat cu gust amar pe românii adunați la Wurzburg: „V-au luat banii mințile!”
Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Superliga
Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale
Superliga
Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale

Cota i s-a PRĂBUȘIT! » Revine la FCSB după un sezon foarte slab, Becali îi schimbă postul

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (6)
goggu
goggu  •  29 Aprilie 2014, 18:28

Real se califica, ba chiar si bate! Guardiola a stricat echipa pe final de sezon cu rotatia cadrelor, jucatorii si-au iesit din mana! Trio-ul ofensiv blanco este letal, diseara va inscrie cel putin 2 goluri !

bobinatul
bobinatul  •  29 Aprilie 2014, 10:31
Postat de laurentiucumatru pe 29 Aprilie 2014, 09:02

bate bayern cu 3-1 , poate 4-1 iar daca real nu se apara cu toata echipa cu 5- 1 sau 5-2

Niciodata. Real e buna, o sa fie strans meciul. Sper sa se califice Bayern...

blatula
blatula  •  29 Aprilie 2014, 09:54

Se va califica cine va avea bulan mai mare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează