INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ARSENAL, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1, LIVETEXT PE GSP.RO

Arsenal nu renunţă la luptă, deşi a pierdut cu 1-3 turul cu Bayern: "Îi vom provoca!"

Un duel aerian extrem de spectaculos, din tur, cu Javi Martinez (Bayern) şi Koscielny (alb-roşu) în rolurile principale // Foto: Reuters
Un duel aerian extrem de spectaculos, din tur, cu Javi Martinez (Bayern) şi Koscielny (alb-roşu) în rolurile principale // Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 22:12

Managerul Arsene Wenger avertizează: "Nu ne-am resemnat. Îi vom face să greşească". Iar nemţii îşi amintesc cum au pierdut cu Inter, în 2011, o calificare ce părea asigurată.

După 1-3 pe Emirates, la capătul unui meci controlat clar de Bayern, Arsenal mai are cel mult 5 la sută şanse de calificare. Dar Wenger încă nu şi-a pierdut ultimele speranţe. Deşi realizează unde joacă azi. Pe terenul unde bavarezii n-au pierdut decît un singur meci în acest sezon, 1-2 cu Leverkusen în octombrie. Iar roş-albii au bătut tot în 2013: 8 meciuri din 8.

"E o deplasare extremă la Munchen, în faţa unei echipe care nu are nici o îndoială de valoarea şi puterea ei. Însă îi vom provoca pe nemţi, îi vom prinde pe picior greşit şi îi vom face să greşească. Nu ne-am resemnat", spune managerul "tunarilor". "Şansa noastră e minimă, dar această şansă transformă imposibilul în posibil".

Numai că nemţii sînt avertizaţi. Nu de Wenger, ci de un exemplu din 2011. Thomas Muller n-a uitat că, în primăvara lui 2011, în aceeaşi fază a competiţiei, "cîştigaserăm cu 1-0 la Milano în faţa lui Inter şi eram aproape calificaţi. Şi totuşi, am pierdut acasă cu 3-2. Nu vrem să se mai repede acele erori".

3 jucători importanţi le lipsesc nemţilor azi: Ribery (accidentat), Schweinsteiger şi Jerome Boateng (ambii suspendaţi)

"În subconştient, nemţii sînt convinşi de calificare. Dar şi noi trebuie, în subconştient, să credem că putem întoarce acest meci" (Arsene Wenger, manager Arsenal)

MALAGA - PORTO (În tur 0-1; Azi, 21:45, Digi 2, Dolce 2)

"Cel mai important joc din istorie"
Duda, vicecăpitanul Malagăi, născut în Porto acum 32 de ani, dar care nu a jucat niciodată pentru campioana lusitană, afirmă: "E cel mai important meci din istoria noastră. Ştim ce avem de făcut. Am cîştigat în faţa lui Milan şi Zenit în grupe, n-am pierdut nici o partidă acasă în Ligă şi putem elimina Porto". Ar fi chiar o mare performanţă la prima participare în Champions.

563235-liga.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  13 Martie 2013, 16:50

Precis. 3-1 in deplasare nu este 1-0...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  13 Martie 2013, 10:56

Cred ca problema se pune la cate goluri va incasa Arsenal....

dehasdeu
dehasdeu  •  13 Martie 2013, 09:22

Va fi greu pentru Arsenal sa intoarca rezultatul. Cand te gandesti ca joaca la nemti si ca mai au si un handicap de doua goluri primite acasa, sansele de calificare scad drastic. Asta nu inseamna ca va fi imposibil. Oricum sezonul acesta cred ca va fi al lui Bayern. Daca acum un an a pierdut trofeul pe teren propriu in fata unei echipe englezesti, acum va castiga trofeul pe teren britanic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează