INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN MUNCHEN 1-5

Arsene Wenger dă de pământ cu arbitrii după umilința cu Bayern: "Scandalos, inexplicabil! Au ucis jocul!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 08 martie 2017 15:29

Arsene Wenger este foc și pară după eliminarea rușinoasă din Champions League, dând vina pe brigada de arbitri greci pentru eșecul tras la indigo după meciul tur cu Bayern, scor 1-5.

La 1-0 pentru Arsenal, Theo Walcott a fost faultat clar în careu de Xabi Alonso, însă centralul Anastasios Sidiropoulos a lăsat jocul să continue. Apoi, în debutul reprizei secunde, Lewandowski se afla în offside atunci când a scăpat spre poarta lui Ospina, Koscielny l-a faultat din postura de ultim apărător și a fost eliminat la insistențele asistenților. Echilibrul s-a rupt, Bayern a revenit și a repetat scorul din tur pe fondul unor greșeli individuale a jucătorilor lui Wenger, eliminând "tunarii" cu 10-2 la general.

"Am jucat cu mândria și spiritul pe care l-am dorit. Am avut ghinion enorm, pentru că a fost penalty 100% la Walcott, iar în a doua repriză arbitrul a ucis jocul. A ținut evident cu Bayern, Lewandowski a fost în offside, nu a fost penalty, iar cireașa de pe tort a fost eliminarea inutilă a lui Koscielny care ne-a tăiat elanul", a declarat Wenger la conferința de presă după încheierea partidei.

200 de fani i-au cerut plecarea lui Wenger înaintea confruntării cu Bayern, într-un marș de la Highbury Square, locul fostului stadion al lui Arsenal, până la Emirates Stadium

"Bayern este o echipă bună, dar îi poate mulțumi arbitrilor pentru «prestația» din repriza secundă. Sunt revoltat, frustrat, mai ales pentru că trecem printr-o perioadă dificilă. Este scandalos și inexplicabil! Voi primi o mulțime de critici, însă nu-mi voi schimba părerea. Jucătorii nu m-au dezamăgit, brigada de arbitri a făcut-o", a tunat tehnicianul francez.

sursa: theguardian.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maric
maric  •  08 Martie 2017, 17:05

E timpul deja ca Wenger să-și incheie cariera ca Ferguson. Am înțeles că vine Acardi de la Juventus. E foarte bun antrenor. O să facă o echipa foarte buna. Și cu o tactica de 3-5-1.

1360463150644008
Valentin Samoila  •  08 Martie 2017, 16:30

Omul e plecat cu pluta! Daca i-ar elimina Lincoln City in weekend din FA CUP tot ar gasi o scuza. Dupa finala din 2006 omul a fost dezastru...absolut scandalos cum a reusit sa ramana la timona toti acesti ani. gooner4life

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close