INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - BARCELONA 3-0

AS ROMA - BARCELONA 3-0 // Declinul unui imperiu? Blocaj incredibil al Barcelonei pentru al 3-lea an la rând + coincidența care s-ar putea repeta în acest sezon

Privirea deznădăjduită a lui Messi prevestește inevitabil sfârșitul unei ere // FOTO: Reuters
Privirea deznădăjduită a lui Messi prevestește inevitabil sfârșitul unei ere // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 00:32

Barcelona a șocat toată suflarea fotbalului european, fiind eliminată de AS Roma în sferturile de finală din Liga Campionilor. Catalanii au pierdut cu 0-3 returul de pe Olimpico, după ce în tur câștigaseră cu 4-1

Messi&co. se văd eliminați astfel pentru al treilea sezon consecutiv în sferturile Ligii. Prag pe care nu l-au mai depășit din 2015, când ridicau deasupra capului ultima Ligă, cucerită în fața lui Juventus. 

Dacă acum au fost eliminați de Roma, catalanii pierdeau în sferturile sezonului trecut în fața unei alte echipe din Italia, Juventus. Torinezii au învins-o pe Barcelona cu 3-0 în tur și au rezistat în returul de Camp Nou, 0-0. 

În urmă cu doi ani, Barcelona era învinsă în sferturi de Atletico Madrid, 2-3 la general. 

Precedentele eliminări ale Barcelonei au la bază și două coincidențe: echipele care i-au scos pe catalani din Ligă în ultimii doi ani aveau să joace finala, iar ambele să fie învinse în ultimul act de Real Madrid. Lucru care s-ar putea repeta în acest sezon!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  11 Aprilie 2018, 10:42

Cand verdele este mai verde acasa !...

sibelius
sibelius  •  11 Aprilie 2018, 10:14
Postat de moshu_ultra.natzionalist pe 11 Aprilie 2018, 06:07

Îmi aduc aminte că, tot la Roma, prin februarie, s-au făcut tot felul de glume / miștouri după meciul dintre Lazio și o..."anumită" echipă. A, dar stai că și pe Arena Națională s-a făcut caterincă (la greu) după returul jucat tot de o..."anumită" echipă contra celor de la Sporting. Doamne, ce s-a mai râs după meci !

Iti aduci aminte si cand FC 2caini Rin a jucat trecut de tururile preliminare?

mvradulescu
mvradulescu  •  11 Aprilie 2018, 09:36

Păi, nu văd nici un motiv de mirare ! După ce Steaua a pierdut cu FC Sibiu (la același scor), iar Dinamo cu Juventus Colentina, nu mă mai mir nici dacă văd o girafă plimbându-sa pe „Corso”, însoțită de un mistreț autohton, pus „la trei ace” !!! Sper că nu mă obligă nimeni ca echipei din Sibiu să-i spun „târgul lui Herman” !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează