INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  "SFERTURI" / TUR / BAYERN - REAL (MIERCURI, 21:45, DOLCE 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO)

Asalt la fortăreaţă » Real Madrid vrea să pună punct seriei de 16 victorii ale lui Bayern în Ligă + emoții cu Lewa și Carvajal

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 12:06

Real e ultima echipă care a triumfat pe Allianz, în 2014. De atunci, bavarezii au bifat 16 victorii consecutive acasă.

Ultima oară când a fost la Munchen, pe 30 aprilie 2014, Real Madrid a plecat cu satisfacţia unei victorii răsunătoare în faţa lui Bayern, 4-0, şi cu tichetele pentru finala de la Lisabona, una pe care avea s-o şi câştige, în buzunar.

De atunci însă, lucrurile s-au schimbat mult. În primul rând, bavarezii au transformat Allianz Arena într-o adevărată fortăreaţă. Nu mai puţin de 16 victorii consecutive. Toate în Ligă!

58 de goluria înscris Bayern în cele 16 partide consecutive câştigate acasă în Ligă, primind doar 9

Indiferent cum s-au numit, musafirii au plecat cu coada între picioare. Arsenal, umilită de două ori cu 5-1. Porto, 1-6. Iar Şahtior-ul lui Mircea Lucescu, spulberat: 7-0!

Nici granzii Juventus (2-4), Barcelona (2-3) sau Atletico (1-2) n-au fost iertaţi pe Allianz, doar că echipele spaniole au mers în finală graţie victoriilor mai concludente din prima manşă.

Şi încă ceva. "Sfertul" de azi se anunţă extrem de complicat pentru Real nu doar din cauza problemelor de personal cu care se confruntă în defensivă. Antrenorul care a condus-o la victoria din 2014, Carlo Ancelotti, e acum pe banca lui Bayern. 

Emoţii cu Lewa şi Carvajal

Ambele protagoniste au probleme de personal. Bayern l-a pierdut pe fundaşul Hummels, accidentat, şi tremură pentru Lewandowski, care încă acuză dureri la umărul lovit în derby-ul cu Dortmund (4-1), de sâmbătă. Real, la rându-i, a venit la Munchen fără fundaşii centrali Varane şi Pepe, ambii loviţi, iar medicii se străduiesc să-l pună pe picioare pe Carvajal (leziune la genunchi). 

Garanţia Rizzoli

Arbitrul partidei de astăzi, Nicola Rizzoli, e un adevărat talisman pentru Real. Cu arhitectul din Modena la centru, în Ligă, n-a pierdut niciodată în deplasare: 3 victorii, 2 remize! Bayern, în schimb, are un bilanţ negativ cu italianul "afară": două victorii, ambele la Londra, cu Arsenal, trei eşecuri. Dar a câştigat finala Ligii 2013, 2-1 cu Dortmund pe Wemnbley. 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
965829123455572
Sari Weqt  •  11 Aprilie 2017, 12:25

Botezatule, vezi ca Bayern- Real se joaca maine, 12 aprilie, nu azi! Cel putin asa spune site-ul UEFA, poate tu stii mai bine... Sau poate ar fi cazul sa te lasi de meserie daca nu esti in stare sa te informezi inainte de a scrie un articol...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează