INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GERMANIA

Asalt la nemţi » Mircea Lucescu a prevăzut că o va întîlni pe campioana Germaniei, dar anunţă: ”Bayern nu mă sperie”

Articol de - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 22:32

Antrenorul Şahtiorului crede că, deşi bavarezii au primit doar 3 goluri în Bundesliga, ”ceea ce nu sună foarte bine, calificarea se joacă”.

Şahtior n-a avut noroc la tragerea "optimilor". Putea fi Monaco, dar a ieşit ce era mai rău. Rămăseseră doar doi posibili adversari în bol, Monaco şi Bayern. Sorţii au vrut Bayern. Alături de Real şi Barcelona cel mai tare dintre capii de serie pe care-i putea întîlni!

Iar preşedintele ucrainenilor, Serghei Palkin, susţine că Mircea Lucescu a avut o premoniţie: "Atunci cînd am vorbit cu Mircea despre tragere, el mi-a spus că vom juca împotriva campioanei Germaniei. A specificat clar. Au mai fost şi alte păreri, dar Mister a fost hotărît. A spus Bayern".

Pentru "Luce" şi Şahtior, o premieră. Niciodată nu i-au mai întîlnit pe munchenezi în cupele europene. Dar şi ocazia unei revederi cu Pep Guardiola, adversar în mai multe rînduri pe vremea cînd catalanul o pregătea pe Barcelona (2008-2012).

"Era foarte greu să le eviţi pe Bayern şi Dortmund. Aş fi preferat totuşi Dortmund, pentru o revanşă după eliminarea din 2013. Aşa, se joacă. Bayern a primit doar trei goluri în Bundesliga, nu sună foarte bine", a analizat Lucescu la DolceSport, încheind totuşi într-o notă optimistă: "Nu mă sperie, am încredere în echipa mea".

Prima întîlnire, cu scîntei
În grupele Ligii 2008-09, la primul şoc Lucescu - Guardiola, s-a lăsat cu scandal. Barca a cîştigat la Doneţk cu 2-1, întorcînd de la 0-1. Dar chiar în faza care a dus la golul egalizator (min. 88), catalanii au refuzat să dea mingea înapoi, după ce gazdele au trimis-o în aut pentru ca un jucător ucrainean, accidentat, să fie văzut de medici. Antrenorul lui Şahtior a urlat la Pep pe tunel: "E o ruşine!".

PSG! Mou are ce şi-a dorit
Înaintea tragerii, Jose Mourinho visa la Paris SG: "Ar fi un adversar comod, dar şi o deplasare frumoasă pentru fani". Ieri i s-a împlinit dorinţa. Riedle (cel care a extras bilele) îl trimite din nou la Paris, acolo unde sezonul trecut, în "sferturi", Chelsea a pierdut cu 3-1, rezolvînd calificarea în returul de la Londra: 2-0. Alte repetiţii din sezonul trecut: Man. City - Barcelona şi Schalke - Real.

5 întîlniri a avut "Luce" pînă acum cu Guardiola, 4 în Ligă, una în Supercupa Europei. Bilanţ: o victorie, în grupe, 4 eşecuri

17 februarie e data meciului-tur dintre Şahtior şi Bayern. Returul e programat pe 11 martie la Munchen

"Bayern şi Real Madrid sînt cele mai puternice echipe din Europa. Iar eu nu pot juca nici acasă, la Doneţk" (Mircea Lucescu, antrenor Şahtior)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  18 Ianuarie 2015, 00:31
Postat de dash.berlin pe 18 Ianuarie 2015, 00:31

nu are cum sa nu te sperie fc bayern...

pt ca sunt cei mai buni din lume...si au cel mai smecher antrenor ever .

dash.berlin
dash.berlin  •  18 Ianuarie 2015, 00:31
Postat de dash.berlin pe 18 Ianuarie 2015, 00:30

Oare? :)) In realitate cred ca te sperie f tare :)

nu are cum sa nu te sperie fc bayern...

dash.berlin
dash.berlin  •  18 Ianuarie 2015, 00:30

Oare? :)) In realitate cred ca te sperie f tare :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close