INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FC BASEL, MARŢI, 22 OCTOMBRIE, DIGI 1 , DOLCE 1 ŞI LIVETEXT PE GSP:RO

Asta e echipa care poate aduce primele puncte în Ligă » Cum va arăta Steaua cu Basel

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 octombrie 2013 12:26

Laurenţiu Reghecampf a decis să-l menajeze doar pe Iasmin Latovlevici pentru duelul decisiv cu Basel, din Liga Campionilor.

Cristi Tănase a lipsit şi el cu Viitorul, fiind suspendat, dar va reveni în echipa din start în meciul de marţi, în timp ce Cristea va trece pe bancă.

În rest, antrenorul Stelei a folosit echipa de bază, considerînd că cele 4 zile rămase pînă la meciul cu elveţienii sînt suficiente pentru refacerea jucătorilor.

"Mai avem patru zile la dispoziţie pentru pregătirea meciului şi sînt sigur că vor avea o reacţie mai bună decît la primele două. Ne vom pregăti mult mai bine pentru Basel", a anunţat Reghe.

Linia de mijloc a roş-albaştrilor a fost completată de reapariţia lui Pintilii printre titulari, care va reface cuplul cu Bourceanu contra celor de la Basel.

Georgievski, iertat
Reghecampf pare decis să-i mai dea o şansă lui Daniel Georgievski, eroul negativ din umilinţa cu Chelsea, scor 0-4. Deşi mai avea variantele Prepeliţă sau chiar Varela, tehnicianul va miza pe omogenitatea creată între macedonean şi ceilalţi colegi din defensivă: Szukala, Gardoş şi Latovlevici.

În linia ofensivă nu sînt semne de întrebare. Cel mai probabil, Piovaccari îi va lua din nou faţa lui Kapetanos şi va juca titular, susţinut de Nicuşor Stanciu, dar şi de aripile Tănase şi Adi Popa.

Echipa Stelei cu Basel: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - Piovaccari

Steaua - Basel se va juca marţi, de la 21:45, Digi1, Dolce1 şi liveTEXT pe GSP.ro

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
schafe
schafe  •  19 Octombrie 2013, 21:00
Postat de rrt1947 pe 19 Octombrie 2013, 14:37

ba saracule, aici se vorbeste de champions league..tu cu ce ocazie pe pagina stelei??

Ai fost tare cu ,,champions league,, .. mai 0-7, vai de capul vostru, cea mai desculta dintre toate...

schafe
schafe  •  19 Octombrie 2013, 20:57
Postat de benise pe 19 Octombrie 2013, 13:56

Ce facem cu Steaua asta ca nu are adversar in campionat!?Anti stelisti ce solutie aveti?

Stai linistit, conteaza pe meme, cap de palmier... ai rabdare 6 luni si mai discutam. o sa gaseasca si in campionat adversar.

dlq1
dlq1  •  19 Octombrie 2013, 19:56
Postat de steaua_blatista pe 19 Octombrie 2013, 15:45

n ardelean nu o sa aiba niciodata caracterul unui sudist ordinar…moor cand aud accentu lor de smecheras > “ce e mah ?!”… n-am intalnit in viata mea un sudist cu care sa poti purta o conversatie de la om la om (poate de la om la animal) se cred buricul tarii si vipurile lumii… SUNT CEL MAI FERICIT OM K NU M-AM NASCUT UN gunoi!! Deci concluzie SUDISTI DE PESTE TOT MAI ALES Prahova,Bucuresti Buzau si Oltenia VEDEA-V-AS MORTI LA 12 M SUB PAMANT NU 2!

...............vrei sa ne vezi morti si adanc ingropati (probabil vezi prin straturile succesive de pamant) esti cel putin JENIDBIL, ti-ai npus emblema dinamovista, dar Dinamo e din SUD, din BUCURESTI, deci......

Vezi toate comentariile (32)
Comentează