INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA, MIERCURI, 20:30, TVR 1, GSP.RO

Astralii s-au zgârcit și acum suferă! Ce s-a întâmplat cu formația lui Șumudică în deplasarea către Copenhaga

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 18:13

Astra are miercuri returul din preliminariile Ligii Campionilor cu FC Copenhaga (1-1 în tur), iar în această dimineață au pornit cu un avion low-cost spre Malmo, Suedia, însă șoferul autocarului îi aștepta la aeroportul din capitala Danemarcei.

Jucătorii și staff-ul campioanei României au stat mai multe ore pe aeroportul din Malmo în așteptarea autocarului de la Copenhaga, anunță Digi, pentru că au preferat să nu folosească un charter.

În cele din urmă, Astra a ajuns în capitala Danemarcei după aproape 12 ore, mai exact în jurul orei 15:00. Deși sunt foarte obosiți, jucătorii speră să se recupereze până miercuri la ora meciului 20:30.

Marius Șumudică n-a făcut deplasarea cu același avion cu care a plecat echipa pentru a nu lăsa loc de interpretări, el fiind încă suspendat.

Tehnicianul Astrei a tras semnalul de alarmă în ceea ce privește această deplasare aseară, imediat după meciul cu Pandurii, 0-0, când l-a criticat pe patronul Ioan Niculae că nu a pus la dispoziție echipei un charter. (DETALII)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  02 August 2016, 00:57

cat de prost poate sa fie cineva sa se duca in Duedia...cand meciul e in Danemarca ...din Malmö se putea ajunge cu feribotul la Copenhaga fara dureri de cap....in 3 ore.....:))))))))))

florisking
florisking  •  02 August 2016, 00:50
Postat de para.para pe 01 August 2016, 21:52

Daca taceai nu te mai injura lumea. Eu am dat exemplu cu ce se putea zbura direct si nu prin Malmo sau alta parte, dar de unde sa te duca mintea cand tu esti unul din aia 49% inventati in interesul ziarului, adica publicul tinta al astora din peluza gsp.

nu este cursa zilnica buc-kbh sau retur

florisking
florisking  •  02 August 2016, 00:48
Postat de conasu_boeru pe 01 August 2016, 19:52

Corect !

calatoria dureaza o ora din aeroport malmo pana in centrul kbh...:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close