INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA DORTMUN - REAL MADRID, MARȚI, 21:45, PROTV, TELEKOM, GSP

Atac la "Zidul Galben" » Un Real Madrid ineficient contra Borussiei cu cea mai betonată apărăre din Europa! 

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 13:02

Madrilenii caută rezolvarea crizei ofensive în Ligă. Numai că liderul din Germania, Bourssia Dortmund, e în superformă și n-a primit decât un gol în 6 etape, marcând 19, iar Aubameyang și-a încărcat muniția.

Dacă Real suferă în campionat și nu poate ține pasul cu Barcelona, Borussia este pe trendul opus. Domină Bundesliga și are cifre de speriat în actualul sezon, în care madrilenii chiar au o problemă mare în ofensivă.

BBC în impas

Ineficiența cronică a trupei lui Zidane, relevată și în Ligă, doar 3 goluri cu APOEL din 21 de șuturi, s-a văzut în Spania, cu un gol marcat în medie la aproape 8 șuturi. Absența lui Benzema, criza lui Ronaldo, scos din ritm de suspendare, și declinul lui Bale au descompus temutul trident și au mutat pe umerii tinerilor sarcina golurilor. "Nu traversăm un moment strălucitor", a recunoscut Zidane, nemulțumit și de fragilitatea defensivă.

"La turație maximă"

Dincolo, Borussia merge ceas, cu excepția "accidentului" Tottenham. Un singur gol încasat în Bundesliga de Burki, sâmbătă, la 6-1 cu Gladbach, "Zidul Galben" fiind cel mai betonat din Europa. Iar atacul face ravagii, cu Aubameyang, reîncărcat, Pulisici și Philipp, dezlănțuiți, și nu resimte deloc plecarea lui Dembele. Dovadă cele 19 goluri înscrise în 6 etape. "Madridul poate veni, Borussia e la turație maximă", a titrat revista Kicker. 

CIFRELE ÎN CAMPIONAT

REAL madrid  Capitol DORTMUND

6 Meciuri 6
11 Goluri marcate 19
96 Șuturi 89
44 Cadrate 41
46 Pe lângă 43
6 Bare 5
6 Goluri primite 1
1 Fără gol luat 5

1 gola primit în acest campionat Dortmund, care le devansează pe Barcelona și Man. City (2), PSG (3) și Napoli (5) în marile întreceri ale Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează