INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - FC BARCELONA 3-1

Balotelli i-a înjurat pe fani şi şi-a aruncat tricoul pe gazon!

balotelli
balotelli

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2010 00:00

Introdus în teren în minutul 76 în locul lui Diego Milito, accidentat, Balotelli a avut parte de un tratament dur din partea fanilor lui Inter, care nu i-au uitat ieşirile din ultimul timp.

Atacantul de origine ghaneză a fost apostrofat la aproape fiecare atingere de balon şi a răspuns nervos, aruncîndu-şi tricoul pe gazon la final.

Căpitanul Interului, Javier Zanetti, nu s-a ferit să-l critice pe coechipierul său şi a spus că Balotelli a stricat sărbătoarea pe Meazza: "Mario trebuie să se gîndească atunci cînd face ceva. Nu-şi poate permite să se comporte într-o asemenea manieră! Ar trebui să fie inteligent şi să înţeleagă că fanii pot să fie şi nervoşi mai ales într-o partidă atît de tensionată ca cea dea zi".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  21 Aprilie 2010, 08:16

acest pitecantrop care a coborit din copac nu-si mai vede lungul nasului,are niste fumuri in cap de parca pluteste,cu atitudinea asta nu va ajunge departe

otelarul_123
otelarul_123  •  21 Aprilie 2010, 02:29

Nu ii mai luati atat partea ca daca ati fi in locul fanilor celor de la Inter ati proceda la fel ... a gresit de prea multe ori . Oare cu jucatorii carui club de la noi se aseamana ? vede-ti si voi cum o duce clubul respectiv in momentul de fata. Un singur jucator prin atitudinea lui poate distruge munca unei intregi echipe !

arcitec
arcitec  •  21 Aprilie 2010, 01:04

rar talent ca balotelli.. 19 ani dar trebuie si el respectat! lipsa de respect din toate partile

Vezi toate comentariile (5)
Comentează