INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - FENERBAHCE (ÎN TUR: 1-2)

"Banii nu aduc Liga"

Articol de - Publicat marti, 08 aprilie 2008 00:00

Deivid, brazilianul care i-a adus Fenerului victoria în tur, e ironic la adresa lui Chelsea. El susţine că milioanele de euro, peste 500, investite de Abramovici în echipă începînd din 2003, de cînd a preluat clubul, "nu-i vor aduce Liga". "În fotbal, numele şi banii nu cîştigă meciuri. Trebuie să intri pe teren şi să joci. Noi ne vom bate pe viaţă şi pe moarte, iar cine va fi mai bun va merge în semifinale", pretinde Deivid, care o vede pe Chelsea mai slabă decît pe vremea lui Mourinho: "Atunci era mai compactă. În plus, a pierdut din respect şi prestigiu după plecarea lui".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează