INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEMIFINALE (TUR) / REAL MADRID - FC BARCELONA 0-2

Barcelona îl ameninţă pe Mourinho cu plîngere la UEFA!

Jose Mourinho a fost trimis în tribune de arbitrul Wolfgang Stark
Jose Mourinho a fost trimis în tribune de arbitrul Wolfgang Stark

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 10:04

E război între Barcelona şi antrenorul Realului, Jose Mourinho.

Mărul discordiei? Comentariile făcute de tehnicianul portughez la conferinţa de presă ce a urmat primei manşe a semifinalelor Ligii, cîştigate de catalani cu 2-0.

VEZI GOLURILE DIN REAL MADRID - BARCELONA 0-2!

Mourinho a insinuat că prezenţa logoului UNICEF pe tricourile adversarilor ar fi motivul pentru care forul continental îi ajută mereu în competiţii: "Nu ştiu dacă asta e puterea lui Villar, şeful arbitrilor la UEFA, sau cea a publicităţii pentru UNICEF. Dar s-a demonstrat şi acum, prin eliminarea lui Pepe şi a mea, că nu ai nici o şansă contra Barcelonei. Forul continental nu lasă nici o echipă să joace împotriva lor".

În replică, Barca a publicat azi noapte pe site-ul său oficial un comunicat în care anunţă că va pune la dispoziţia juriştilor săi toate declaraţiile lui Mourinho şi, dacă e cazul, va solicita UEFA deschiderea unei anchete disciplinare împotriva antrenorului Realului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
mihaict
mihaict  •  28 Aprilie 2011, 11:43

Perfect corecta eliminarea. Plus ca Adebayor merita rosu in 2 faze.

andr007
andr007  •  28 Aprilie 2011, 11:12

Mourinhio seamana cu Meme la iesirile pe care le are. Sau mai bine spus Meme seamana cu Mourinhio dar doar la iesiri si comentarii aiurea despre arbitri, adversari sau mai recent suporteri.

cezar.itoma
cezar.itoma  •  28 Aprilie 2011, 10:36

Am vazut doar prima repriza dar din cate am vazut, e de neconceput cum o echipa de talia Realului din Madrid sa joace atat de defensiv si lipsit de idei pe teren propriu, chiar daca e Barcelona. Chiar daca "aresteaza" mingea Barcelona, madrilenii nu stiut ce sa faca cu mingea cand au avut posesie. Fara accelerarile si fantezia lui DiMaria, Real nu ajungea mai deloc in preajmea careului advers. S-a practicat un joc urat cu multe faulturide ambele parti, simulari ale jucatorilor Barcei(Pedro, Busquets) dupa contacte normale de joc. Raman cu nedumerirea cum o echipa de valoare Realului poate sa practice un fotbal frumos cu orice echipa din lume inafara de Barcelona. Ronaldo n-a miscat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează