INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BARCELONA 1-1

Xavi și Lewandowski, frustrați după ce Barcelona nu a putut trece de Napoli » Ce a reclamat polonezul: „Asta am făcut după gol”

Xavi // FOTO: Imago
Xavi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 07:25 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 08:05

Xavi și Robert Lewandowski, antrenorul, respectiv atacantul Barcelonei, au comentat egalul catalanilor pe terenul lui Napoli, 1-1, din turul optimilor UEFA Champions League.

  • Returul are loc pe 12 martie, la Barcelona

Formația blaugrana nu a putut profita de forma slabă a italienilor, care și-au schimbat antrenorul cu două zile înainte de meci, și au obținut doar un egal pe stadionul „Diego Armando Maradona”.

Istorie! Recordul stabilit de Lamine Yamal în meciul Napoli - Barcelona
BARCELONA
Istorie! Recordul stabilit de Lamine Yamal în meciul Napoli - Barcelona

Catalanii au avut 1-0 din minutul 60, prin golul polonezului Lewandowski, dar au fost egalați de Osimhen (79), iar după meci Xavi și elevii săi s-au arătat dezamăgiți de rezultat.

Concluziile lui Xavi și Robert Lewandowski după Napoli – Barcelona

E păcat. Meritam să câștigăm. Meritam mai mult. Am făcut un meci bun, și când am avut posesia și când nu o avem. Am făcut presing, am avut ocazii. Am fost buni. Sunt mândru de ce am arătat azi Europei. A fost una dintre cele mai bune partide.

Jucătorii sunt supărați pentru că meritam să câștigăm. Nu meritam să se termine la egalitate.

După gol, trebuia să liniștim meciul. Au lipsit acele momente de liniște, de pauză. Nu am fost eficienți, la fel cum nu am fost în tot sezonul. Trebuia să închidem meciul. Din păcate, Napoli ne-a dat gol la primul șut de poartă. Dar asta înseamnă Champions League. Meritam să câștigăm”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

Iar Robert Lewandowski e de părere că formația catalană trebuia să fie mai atentă la finalizare în primele minute ale disputei.

Cred că am făcut un meci bun în prima jumătate de oră și trebuie să marcăm unul sau două goluri. După ce am deschis scorul, am jucat puțin mai defensiv, iar Napoli ne-a dat gol la prima ocazie pe care au avut-o ”, a spus atacantul polonez.

Eu mă simt bine. E important să-i ajut pe colegi cu experiența mea. Avem mul potențial, dar trebuie să ne pregătim. Urmează două săptămâni în care să ne pregătim pentru retur.

– Robert Lewandowski

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Premier GSP. Xabi Alonso, succesorul ideal pentru Klopp pe banca lui Liverpool?

Citește mai multe știri din UEFA Champions League:

Galeno a luat, Galeno a dat » FC Porto o învinge pe Arsenal la ultima fază, cu o execuție genială! Se anunță un retur infernal

Tot stadionul a crezut că e gol! Ratare incredibilă în Porto - Arsenal: din 3 metri și cu poarta goală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează