INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - SLAVIA PRAGA 0-0

BARCELONA - SLAVIA PRAGA // VIDEO Barcelona, criticată extrem de dur după prestația cu Slavia: „Parcă e o echipă în criză! Și-a pierdut carisma și se așteaptă totul de la Messi”

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 10:38

După 0-0 cu Slavia Praga, Barcelona a fost criticată dur de antrenorul Arsene Wenger. Antrenorul francez e frapat de jocul blaugrana: „Înainte, ascultam muzica frumoasă a unei echipe fantastice. Azi, așteaptă totul de la Messi”.

Barça nu mai e Barça. Cu Ernesto Valverde, echipa joacă tot mai rău. Fluierată în propria arenă, de propiii fani.
Mijlocașii nu mai există, nu mai fac conexiunea apărare-atac, iar defensiva stă să cadă în orice clipă. Totul depinde de Messi. Și, dacă nu e Messi, doar Ter Stegen o mai salvează. Portarul.

Analist la beIN Sports, Arsène Wenger a realizat cea dură caracterizare a Barcelonei la start de noiembrie 2019. "Parcă e în criză. Lentă, fără dinamism și mult individualism pe ultimii metri. Și, de fiecare dată când se pierde mingea, poate lua gol pe contraatac, pentru că nu reușește să reducă spațiile în fața adversarului", a comentat fostul manager prestația catalană.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului Barcelona - Slavia Praga

În vârstă de 70 de ani, francezul a mai spus: „Barça e un caz interesant. Are un trecut strălucitor pentru jocul său colectiv, iar Messi era deasupra tuturor, făcând diferența. Astăzi, joacă doar așteptându-l pe Messi. Înainte, ascultam muzica frumoasă a unei echipe fantastice. Acum, și-a pierdut carisma. Mă întreb cât a afectat-o ultimele două mari eșecuri din Champions League”. 
 

"N-am făcut un joc bun și n-am câștigat, ceea ce generează frustrare. Fluierăturile fanilor? E bine că lumea are așteptări mari. 

În fotbalul de azi, la o echipă ca a noastră, tot ce contează e să învingi întotdeauna. Niciodată nu e suficient ce faci. La startul sezonului, nu se vorbește de un trofeu, ci de trei, patru"
Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

Citește și:

Incredibil: Nicolae Stanciu, maratonist într-o echipă cu o pregătire fizică fantastică! Slavia Praga aleargă cel mai mult în Ligă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează