INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII LIGA CAMPIONILOR

Becali a analizat adversarele Stelei din preliminariile Champions League: "Ei sunt accesibili"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 11:54

Steaua, echipă care a terminat sezonul pe locul 2, va evolua în turul III al preliminariilor Champions League.

Adversara Stelei din turul III se va alege dintre Ajax, Fenerbahce, Șahtior Donețk, Anderlecht sau Sparta Praga, iar Gigi Becali a analizat șansele formației sale de calificare în play-off.

"Cred că Sparta Praga ar fi o echipă accesibilă. Poate și Șahtior, dacă pleacă Lucescu. Am înțeles că patronul vrea să vândă din jucători.

Noi avem șansa noastră cu oricare dintre cele 5 formații. Poate cu Fenerbahce e o șansă mai mică ", a declarat Becali la televiziunea sportro.

Citește și: Becali aduce gratis doi jucători din Liga 1 » Un fotbalist este dorit insistent şi la Dinamo!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
toni_fcsb
toni_fcsb  •  20 Mai 2016, 22:18

Haha, Sparta Praha le-a dat un sec 3-0 lazialilor pe Olimpico si tu spui ca e accesibil? Ciobanas aerian, vezi ca FCSB-ul tau nu e nici 10% din Lazio si tu speri la minuni de genul asta? : ))))

adi2008
adi2008  •  20 Mai 2016, 17:27

Unii chiar joaca in Liga Campionilor, altii doar se pregatesc pentru Liga Campionilor.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  20 Mai 2016, 16:53

Becali trebuia întrebat ce jucători cunoaște de la echipele enumerate mai sus :-))) si așa vedeți pe ce se bazează 'interlopul'. El vorbește din auzite sau influențat de alții. Așa și transfera,dacă vine unul si zice că Tudorie de la Otelul Galați va fi mare atacant îl transfera....așa a reușit Olaroiu să-l convingă cu sistemul anti-joc 4-2-3-1 si acum nu mai contează cine antrenează Steaua ca este obligat să joace așa :-)) ce sa faci cu acest sistem în România? Asta este pentru echipe care joacă pe contraatac si la ciupeala nu pentru echipa care trage la titlu. Cu cine joacă Steaua în România pe contraatac când toți stau cu toată echipa în propriul careu? Vrei sa faci performanta cu doi inchizatori si doar cu un atacant? Chiar nu este nimeni în acel club care să-i zică că atacantul nu da randament la Steaua pentru că joacă izolat între 2-3 fundași adversi si din aceasta cauza nici măcar unul nu da randament? Nu urmăresc si ei alte campionate ca să observe că majoritatea folosesc doi atacanti meci de meci si doar un singur închizător? Nu vede nimeni ca Pintilii este cu mult sub valoarea accidentatului Bourceanu? Este strigător la cer când vezi ce aberații vorbește Becali despre fotbal si despre jucători. Reghe este pus acolo de marioneta,saracu nici nu mai știe ce să facă să-l mulțumească pe Becali. Chiar nu observă nimeni ca Steaua a avut performante doar cât a stat 'interlopul' închis și au avut liniște la echipa?...să vedeți ce transferuri de doi lei va face :-))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează