INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, AZI, 21:45, GSP.RO, PROTV ȘI DOLCE 1

Becali abia așteaptă duelul cu City, iar de Sfânta Maria a mers la biserică pentru a se ruga: "Forța vine din rugăciune!"

Articol de - Publicat marti, 16 august 2016 00:00

Îmbrăcat într-un costum albastru, finanțatorul Stelei a ajuns la biserica din Pipera ieri dimineață în limuzina sa de lux. A participat la slujbă, iar la final n-a ezitat să vorbească despre meciul de diseară.

"O să vedeți cum vom birui noi toate neamurile alea bogate care au miliarde și aur, și diamante. Toate o să ni le dea Dumnezeu nouă! O să vedeți că așa va fi pentru că noi, ortodocșii, suntem noul Israel. Uneori ne mai dă Dumnezeu palme pentru păcate, dar o să vedeți că se întoarce Dumnezeu cu fața la noi", a declarat Becali.

Gigi nu s-a sfiit să le transmită un mesaj și tuturor prietenilor, rudelor, dar și românilor: "Trebuie să știe toți că fără Sfânta Biserică mântuire nu există. Toată lumea vorbește că să avem mai multă dragoste, însă dragostea vine numai prin rugăciune, e un dar, o virtute a lui Dumnezeu. Cum să ne iubim mai mult dacă nu facem rugăciune? Forța vine din rugăciune! Nu ne dă Dumnezeu mai multă iubire pentru că noi nu ne rugăm. Mesajul meu pentru toți români este să meargă la biserică și la rugăciune".

City, locul 3 în lume

1. Real Madrid 769,3 milioane €
2. Barcelona 760,5 milioane €
3. Manchester City 589,5 milioane €
4. Bayern Munchen 582,1 milioane €
5. Chelsea 543,8 milioane €
6. Manchester United 543,75 milioane €
7. Atletico Madrid 521 milioane €

"Tamaș e cel mai bun fundaș central!"

Reghecampf a comentat lotul convocat de către Daum pentru partida cu Muntenegru din septembrie: "Știu că Gabi Tamaș a fost sunat de selecționer și l-am rugat să fie liniștit și să se concentreze la meciul cu City. Dacă Gabi vrea să vorbim o vom face de miercuri încolo. Nu cred că-l afectează decizia selecționerului de a nu-l fi chemat la lot, pentru că e un jucător cu mare experiență. Gabi e cel mai în formă fundaș central pe care îl avem. Nu vreau să facem o nouă discuție între Steaua și națională, dar este răspunderea selecționerului pe cine cheamă. Un jucător trebuie chemat când are prestații foarte bune la echipa de club, nu contează vârsta, religia, culoarea".

Evacuați din avion

Conducerea clubului Manchester City, sponsorii, dar şi jurnaliştii englezi acreditați care urmau să asiste la meciul cu Steaua din această seară au fost evacuaţi ieri din avionul Carpatair care ar fi trebuit să-i transporte la Bucureşti, după ce cabina aeronavei s-a umplut de fum! Potrivit Daily Mirror, incidentul a avut loc în timp ce aeronava rula către pista aeroportului din Manchester. Cei aflați în avion au anunțat problemele pe rețelele de socializare, unde au postat și imagini (foto). La bord erau 49 de persoane, iar căpitanul i-a rugat pe pasageri să părăsească avionul de urgenţă. Trei autospeciale de pompieri au ajuns la faţa locului, iar conform oficialilor aeroportului a fost vorba de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
10210241960114913
Decebal Dany  •  17 August 2016, 03:21

Cica "Forta vine prin rugaciune" S-a vazut ce Forta ti-a dat prietenul tau virtual:))

898756456920785
Dor Elf  •  16 August 2016, 22:50

Cata fatarnicie si cata nesimtire pe omul asta..sta pe un tron de aur si vede doar bani in *** de pe teren si el da lectii de credinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  16 August 2016, 22:49

Bai nene dar chiar il iubeste Dumnezeu pe jiji. A ratat Aguero 2 penalty-uri. Daca Dumnezeu nu-l iubea pe jiji, era 0-4 de la pauza.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează