INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SCHALKE - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Boateng, forţa de şoc a "minerilor", debordează de optimism: ”Fierbem s-o batem pe Steaua!”

Înscria la Milan, o face şi la Schalke. Boateng (stînga) și-a dovedit eficacitatea și în deplasarea de la Mainz
Înscria la Milan, o face şi la Schalke. Boateng (stînga) și-a dovedit eficacitatea și în deplasarea de la Mainz

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 20:00

Ghanezul pune însă şi o condiţie: ”Miercuri trebuie să stăm la fel de bine în apărare ca şi la Mainz”


" Steaua poate să vină!". Cam asta este atmosfera la Schalke înaintea "şocului" de miercuri, de pe Veltins Arena. După victoria din deplasarea de la Mainz (1-0), a doua la rînd în campionat, "minerii" nu văd de ce s-ar împiedica tocmai de roş-albaştri.

Proaspăta achiziţie Kevin-Prince Boateng le-a şi mărturisit-o jurnaliştilor: "Fierbem s-o batem pe Steaua, e clar! Dacă în apărare vom sta la fel de bine ca şi la Mainz cred că vom cîştiga". Optimism împărtăşit inclusiv de fundaşul Benedikt Howedes, căpitanul lui Jens Keller, sigur de victorie "dacă rămînem atenţi şi concentraţi".

"Nu-i subestimaţi pe români"
Doar managerul Horst Heldt e mai precaut. Deşi jurnaliştii au încercat să-i sugereze că echipa lui Reghecampf e un adversar facil, Heldt nu s-a lăsat dus de val: "Sigur că ne dorim toate punctele. Mai ales că avem un meci acasă şi e important cum porneşti în grupă. Dar nu trebuie s-o subestimăm pe Steaua. Este mai puternică decît vor unii să creadă".


"Pentru moralul nostru, victoria de la Mainz a venit numai bine înaintea meciurilor cu Steaua şi Bayern"
Kevin-Prince Boateng, mijlocaş Schalke

0-0 şi 1-2 au fost rezultatele înregistrate de Steaua în precedentele întîlniri cu Schalke din grupele Europa League 2011/2012

SCHALKE ÎN FAŢA STELEI
Hildebrand - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Hoger, Neustadter - Farfan, K.P. Boateng, Draxler - Szalai
Antrenor: Jens Keller

Huntelaar, cel mult rezervă
Pentru Klaas-Jan Huntelaar, meciul cu Steaua vine prea devreme. Golgeterul lui Schalke are încă probleme după ruptura parţială de ligament suferită la genunchiul drept, iar antrenorul Jens Keller îl evaluează "de la o zi la alta". Prognoza: olandezul va sta miercuri cel mult pe bancă.


Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
monere1980
monere1980  •  18 Septembrie 2013, 04:34
Postat de alexzece pe 16 Septembrie 2013, 13:56

Schalke e favorita,dar daca Steaua sta compact si aglomereaza mijlocul,atunci avem sanse.Eu zic ca o sa fie un scor strans...

corect, timp de vreo 10-15 minute o sa fie EGAL de strans (0-0 probabil).... dupa aia insa..... dumnezeu s-aiba mila de steaua :)

monere1980
monere1980  •  18 Septembrie 2013, 04:30
Postat de gerulathor pe 16 Septembrie 2013, 10:05

FRUSTRATIILOR, MIERCURI E MARE MECI PENTRU VOI, JOACA NOUA VOASTRA ECHIPA....SCHALKE !! __________ In tara asta avem doua feluri de suporteri: FRUSTRATI si STELISTI, tu din care categorie faci parte!?

si 3 feluri de oameni: frustrati, stelisti si celelalte 20 de milioane

monere1980
monere1980  •  18 Septembrie 2013, 04:29
Postat de elvir87 pe 16 Septembrie 2013, 09:45

Useri handicapati mintal. Nu sunt nici pe departe un suporter al Stelei in campionatul Romaniei, dar unii cred ca vor spune ca e blat si daca trece Steaua de grupe. Indiferent ce s-ar intampla, mintile lor sunt blocate pe o idee fixa: Steaua nu are niciun merit fotbalistic si orice rezultat pozitiv se datoreaza norocului sau unor aranjamente sau valorii indoielnice a adversarilor. Ura asta viscerala, invers proportionala cu IQ-ul nu face decat sa va descalifice. Si eu antipatizez profund o parte din conducatorii Stelei, dar asta nu inseamna ca nu am capacitatea sa separ borcanele si sa sustin orice echipa romaneasca intr-o confruntare cu strainii.

ce dulce esti! Zau! Un adevarat pionier al patriei....

Vezi toate comentariile (21)
Comentează