INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STANDARD - FC LIVERPOOL 0-0

Bölöni i-a dat şah lui Benitez

Articol de - Publicat joi, 14 august 2008 00:00

Standard rămîne în cărţile calificării în grupe, după remiza albă cu Liverpool. Trupa lui Loţi Boloni, a avut şansa să deschidă repede scorul. Dar penaltyul acordat pentru henţul în careu făcut de Dossena şi executat de Dante a fost parat de Reina (10). Formaţia lui Rafa Benitez, cu destule rezerve şi cu căpitanul Gerrard pe bancă, a replicat prin două lovituri libere, bătute fără pericol de Xabi Alonso. Şi în repriza secundă s-a riscat puţin, însă tot Standard a insistat. Defour şi De Camargo l-au pus la încercare pe Reina. Nici intrarea lui Gerrard n-a modificat tabela. Totul se decide pe "Anfield Road", în retur.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
 •  14 August 2008, 15:58

sa vezi mat ce i da benitez la liverpool de la 3 in sus si joaca si fara regina si un turn

 •  14 August 2008, 13:38

hai k te vad io may stomatologule la liverpool k iei 5 ! nu mai joaca aia cu rezervele! te crezi mare antrenor stomatologule

 •  14 August 2008, 13:11

pe asta am pierdut eu la pariuri....ca joaca el cu rezerve ....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close