INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - AS ROMA, AZI, 21:45, DOLCE1, GSP.RO

Bombardierii » O victorie cu AS Roma și Barcelona e calificată în optimile Ligii Campionilor

Neymar (stînga) și Suarez, sezonul fericirii // Foto: Reuters
Neymar (stînga) și Suarez, sezonul fericirii // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 noiembrie 2015 00:00

Neymar și Suarez au împreună 29 de goluri și 15 assisturi în acest sezon blaugrana în toate competițiile. O victorie azi și sînt în "optimile" Ligii.

Accidentarea lui Messi i-a ajutat pe cei doi, i-a făcut să joace la nivel maxim. Brazilianul este golgeterul Primerei, cu 12 reușite, urmat la un singur gol de uruguayan.

Pe 26 septembrie, cînd genunchiul lui Messi a cedat în contra violentă a fundașului de la Las Palmas, catalanii s-au alarmat, au intrat în panică. Se pregăteau pentru două luni extreme fără El Diez. Și-au făcut griji degeaba.

Accidentarea cvadruplului Balon de Aur i-a evidențiat la maximum pe Neymar și Suarez. N-a mai fost tripleta MSN, dar duetul N&S a ținut Barca pe val. Încă o victorie azi, în fața Romei, și va fi deja în "optimile" Champions League.

"Barcelona a fost chiar norocoasă după ce s-a lovit Messi. Înainte, nu exista decît el. Între timp, Neymar și Suarez au parcurs un drum lung singuri, au avansat enorm fără presiunea lui Leo. Amîndoi sînt în mare formă"
Fabio Capello, celebru antrenor italian

S-au distanțat de CR7

Brazilianul are 14 goluri în toate competițiile în acest sezon. Și 8 pase decisive. Iar uruguayanul a marcat de 15 ori, ajutîndu-și colegii cu alte 7 assisturi. Fiecare a contribuit la 22 de goluri blaugrana în 2015-2016.

În Primera, doar ei există acum. Neymar este golgeterul, cu 12 reușite, iar Suarez e foarte aproape, la un singur gol în spate. Ambii s-au distanțat de Cristiano Ronaldo, care nu a înscris decît 8 goluri în 12 etape. Dintre care 5 într-un singur meci, cu Espanyol.

Dani Alves: "Ești de la Marca? Vorbesc doar cu șeful tău"

Ieri, la conferința de presă, fundașul dreapta al Barcelonei s-a oprit la un moment dat, după ce un jurnalist s-a prezentat înainte de a pune întrebarea. "De unde ai zis că ești? De la Marca? Să trecem la următorul. Nu răspund întrebărilor de la Marca și AS. Eu, la fel ca Mourinho, vorbesc doar cu șeful tău", a spus brazilianul.

Potrivit Sport, acesta s-ar fi supărat după ce jurnaliștii madrileni au scris că jucătorii blaugrana au devastat vestiarul la meciul cu Getafe, sărbătorind Halloween-ul.

Securitate ca la Clasico

Oficialii catalani au fost impresionați de securitatea de la Madrid pentru Clasico și vor să repete și ei întreaga organizare antitero azi, pe Camp Nou, la meciul cu AS Roma. Vor fi trei filtre ale poliției, iar fanii vor fi controlați la sînge și vor trebui să prezinte la intrare și biletul de meci, și carnetul de socio sau abonamentul.

În același timp, suporterilor li s-a cerut să vină cît mai devreme (stadionul se deschide cu trei ore înaintea partidei) pentru a evita aglomerările.

304 goluria marcat uruguayanul Luis Suarez (28 de ani) în întreaga carieră

250 de goluriare brazilianul Neymar (23 de ani) în toată cariera

13 victoriiare Barcelona în cele mai importante 14 meciuri jucate în 2015

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează