INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LEGIA 1-1

Bourceanu explică de ce Steaua nu a cîştigat: "Dacă era Chiri pe teren altul era rezultatul. E cel mai bun jucător român"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 02:06

Vlad Chiricheş a absentat la partida cu Legia din cauza unei accidentări, iar Alexandru Bourceanu a explicat că absenţa lui a fost una vitală.

"Ieşirea lui Pintilii a slăbit echipa. Este o absenţă foarte importantă.

La fel, dacă era Chiri în teren altul era jocul. Cer scuze colegilor, dar asta este părerea mea. Altfel era rezultatul. Mă refer din punct de vedere ofensiv. Ne ajută foarte mult. Ăsta este adevărul.

E cel mai bun jucător al nostru, ăsta este adevărul, este cel mai bun jucător român. Impactul pe care îl am eu nu se compară cu cel al lui Chiricheş. Sperăm să joace în retur.

Putem să-i depăşim în orice zi a săptămînii. Trebuie să avem mai mult optimism. Eu însă sînt mai pesimist, pun răul înainte", a spus Bourceanu la Digisport Special.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
goghe
goghe  •  22 August 2013, 11:36

Baaa .. esti prost de bubui! A iesit Pintilii si s-a ales praful de voi! Uita-te la meci sa vezi ca n-ati avut decit 2 fundasi! A iesit is ala care mai acoperea cit de cit gaurile si s-a terminat .... Pe Chiri lasa-l sa plece sa il vedem si noi ce mare fotbalist este!

porcea
porcea  •  22 August 2013, 10:06

toata lumea Chiri..chiri,...de ce nu zice nimeni ca Gardos a jucat ft bine??????,,, daca juca Chiri si lu-am bataie ce dracu mai spuneau?????? de ce nu zice nimeni ca Adi Popa e bun doar la fuga, ca Lato si Prepe( par diminutive folosite in fam. gay?????? gen MM????) sunt un pic pe langa??????? comentarii inutile din partea tuturor...

stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  22 August 2013, 09:35

eu as zice ca daca nu era bourceanu era si mai rau

Vezi toate comentariile (23)
Comentează