INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Ca la nebuni! » Younes Hamza nu e pus pe lista lui Ludogoreţ pentru Liga Campionilor!

Articol de - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 09:52

Bulgarii i l-au furat Stelei pe Hamza, dar nu l-au trecut pe tabelul pentru "dubla" din play-off. Totuşi, îl mai pot adăuga pînă luni la ora 12:00.

Ludogoreţ Razgrad s-a grăbit să-l ia pe Younes Hamza cînd tunisianul se pregătea să semneze contractul cu roş-albaştrii. Totuşi, bulgarii nu par a avea nevoie de el, din moment ce atacantul de 28 de ani nu se află încă pe lista trimisă la UEFA. Gazeta a solicitat forului de la Nyon documentul respectiv, iar africanul nu se regăseşte în lotul celor de la Ludogoreţ.

În schimb, la Steaua, Nicandro Breeveld, fotbalist care a fost legitimat în Ghencea în aceeaşi zi în care Hamza semna cu formaţia din Razgrad, este trecut. Vecinii de la sud de Dunăre îl mai pot adăuga, pînă luni, la ora 12:00, dar pentru asta trebuie să renunţe la alt jucător străin din lot.

Problema e că toţi ceilalţi sînt oameni importanţi, fotbalişti pe care Ludogoreţ a mizat în turul III preliminar al Ligii Campionilor!

Gardoş e şi el
Pe lista de la UEFA, în lotul Stelei se regăseşte şi Florin Gardoş. Acesta s-a refăcut după ruptura musculară, însă are şanse minime de a evolua într-unul din cele două jocuri. Fundaşul de 25 de ani a efectuat deja vizita medicală la Southampton şi o eventuală recidivă a accidentării sale ar face ca acesta să rateze transferul, lucru de neconceput şi pentru el, dar şi pentru club, avînd în vedere că englezii au pregătit 7,5 milioane de euro pentru Steaua.

"Nu e război psihologic"
Directorul executiv al celor de la Ludogoreţ, Angel Petrichev, a comentat transferul lui Hamza: "M-au surprins reacţiile din România după ce am reuşit să-l transferăm pe Hamza la Ludogoreţ. A fost o luptă pe care noi am cîştigat-o şi sînt foarte fericit pentru asta. Sincer să fiu, nici nu ne-a interesat Steaua atunci cînd noi l-am dorit pe Hamza. E doar o pură coincidenţă că l-am furat viitorului nostru adversar din Ligă. Nu e un război psihologic acest transfer, avem alte obiective pe care vrem să le realizăm".

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

S-au dat 18.000 de bilete
Suporterii stelişti au rezervat în mai puţin de două zile 18.000 de bilete pentru meciul de marţea viitoare, de pe Arena Naţională, din Liga Campionilor. Cererea mare i-a convins pe oficialii din Ghencea să deschidă şi cel de-al treilea inel.

Ludogoreţ, antrenor nou
După ce, acum două săptămîni, Ludogoreţ a surprins cînd l-a demis, după 0-0 acasă cu Partizan, pe Stoiko Stoev, înlocuindu-l cu Georgi Demenţiev, care pînă la 59 de ani n-a avut nici o performanţă notabilă, ieri, clubul bulgar a decis din nou schimbarea tehnicianului. Oficialii clubului l-au numit în funcţie pe bulgarul Stefan Genov, 58 de ani. Acesta a mai antrenat în campionatul ţării vecine la Lokomotiv Plovdiv, Cherno More, iar ultima dată la Lokomotiv Sofia, dar în cariera sa are şi 5 ani ca "principal" în Siria.

"Gâlcă era ca şi Guardiola!"
Dan Petrescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru DolceSport şi i-a făcut o caracterizare lui Costel Gâlcă: "În teren nu era apreciat, se spunea că era un jucător normal, deşi eu îl vedeam foarte bun. Juca simplu şi eficient, iar în opinia mea, ca jucător era un fel de Guardiola. Gâlcă era român şi juca la Mallorca, dar nu era aşa apreciat ca Guardiola, care juca la Barcelona. Ca antrenor e un tip foarte serios, disciplinat, ştie ce vrea de la echipă şi se vede pe teren. Steaua a făcut o alegere excelentă şi sînt sigur că o să reuşească".

Negruţ, out 6 luni!
Atacantul Sergiu Negruţ, 21 de ani, a încasat cartonaş roşu direct în meciul cu Steaua, după o intrare extrem de dură la portarul Arlauskis, fază la care a acuzat şi ardeleanul o accidentare. Veştile din partea medicilor au fost unele groaznice: marea speranţă a trupei lui Vasile Miriuţă a suferit o ruptură de ligamente, va fi operat în aceste zile şi va absenta minimum şase luni de pe gazon.

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (40)
bamse1901
bamse1901  •  14 August 2014, 11:27

l-au luat in caz de rezerva daca se accidenteaza vreunul ceea ce e o politica buna

steaua.libera
steaua.libera  •  13 August 2014, 15:01
Postat de cfrmania2 pe 13 August 2014, 14:51

de a se distruge singur , asa cum au facut Iancu ,Stanciu . La bulgari joaca , la steaua mimeaza ca joaca ,s-a vazut cu CFR Cluj puterea stelei , aia in zece puteau sa dea 3-4 goluri lejer .

Iancu, Stanciu? De ce ti se pare ca s-au distrus, doar n-au ajuns la CFR... Apropo, care e capitala BELARUSului?

cfrmania2
cfrmania2  •  13 August 2014, 14:51
Postat de shab pe 13 August 2014, 10:14

Hamza va plange mult mai mult dupa Steaua decat invers. Penibilul asta a ratat sansa carierei.

de a se distruge singur , asa cum au facut Iancu ,Stanciu . La bulgari joaca , la steaua mimeaza ca joaca ,s-a vazut cu CFR Cluj puterea stelei , aia in zece puteau sa dea 3-4 goluri lejer .

Vezi toate comentariile (40)
Comentează