INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cadu îşi apără antrenorul: ”Am avut 5 victorii consecutive în Ligă, nu e nevoie de schimbare”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 15:19

Înaintea dublei decisive cu Galatasaray, căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, a sărit în apărarea lui Andone. "Normal că ne afectează toate aceste zvonuri.

Dar nu înţeleg de ce e nevoie acum de o schimbare. Avem 5 partide consecutive cîştigate cu Ando în Liga Campionilor, apoi am pierdut prea uşor cu Manchester, nu cred că se impune să vorbim despre o demitere sau alte probleme. E drept că în campionat ne-au lipsit pînă acum rezultatele, dar ne vom redresa, sînt convins de asta", a spus Cadu.


În schimb, preşedintele Iuliu Mureşan nu mai pare să aibă încredere că antrenorul care a adus două titluri şi aproape 40 de milioane de euro în contul clubului va mai putea redresa corabia în campionat. Avînd acordul tacit al lui Paszkany, Mureşan l-a mandat pe directorul executiv, Răzvan Zamfir, să negocieze în Italia aducerea unui antrenor principal, nu secund, aşa cum s-a crezut iniţial.

Ultimul nume avansat pe lista clujenilor e al lui Mario Beretta (52 de ani), care a pregătit în ultimele două sezoane pe Brescia şi Cesena.

Galatasary - CFR Cluj este în această seară, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Citeşte şi: "Şah lîngă Bosfor! Cum îi ameninţă Andone pe şefii CFR-ului"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  24 Octombrie 2012, 12:39

Cand a obtinut andone si cfr 5 victorii consecutive in Liga? Se considera si tururile preliminare Liga? n-as prea crede.

robert1205
robert1205  •  24 Octombrie 2012, 00:12

Andone e meserias 4 puncte in primele 3 jocuri din LIGA,URMATOARELE 3 sunt mai usoare,2 locuri acasa si ultimul joc la MU.Bafta CFR CLUJ si lui ANDONE.

djamorphis
djamorphis  •  23 Octombrie 2012, 21:39
Postat de vaalah pe 23 Octombrie 2012, 21:24

Hai CFR ! Forza Alpin Cezar si Wollt !

Omule fara suparare, insa tu ai o obsesie cu aceste personaje, cred ca le si visezi!!! Wollt este de treaba, Cezat mai degraba a ajuns sa raspunda pentru ca a fost provocat, Alpin nu ma intereseaza!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează