INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GALATASARAY - CFR CLUJ 1-1

Cadu laudă atitudinea CFR-ului: ”Egal cu sufletul!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 09:39

Căpitanul Ricardo Cadu consideră că ardelenii mai au nevoie de un meci mare şi la returul cu Galata pentru a spera îndreptăţit la primăvara europeană


- Ricardo, felicitări! Un rezultat important pentru voi, mai ales că a fost obţinut jucînd atîta vreme în inferioritate...
- Mulţumesc! Da, într-adevăr, e un rezultat foarte bun în faţa unei echipe tari, tari de tot.

- Aţi rămas repede în 10, cît a contat asta în rezultatul final?
- A fost un meci extrem de solicitant. Cînd am rămas în 10, nu am mai putut ieşi din apărare aşa cum voiam, am stat mereu în terenul nostru, era greu să le mai punem probleme. Oricum, cum am mai spus, e un egal cît o victorie, îi felicit pe toţi colegii mei pentru atitudine!

- Turcii au egalat destul de tîrziu. Crezi că se putea obţine mai mult în acest meci?
- A fost greu, greu de tot. Ei au jucat şi cu 5 atacanţi, au trimis o sută de mingi în careul nostru, era greu să rezistăm, deşi ne-am luptat fantastic. Cred că rezultatul e echitabil, şi ei au alergat mult şi meritau acest punct. E un punct obţinut cu sufletul şi cu foarte mare efort.

- Urmează returul cu Galatasaray, va fi mai dificil la Cluj?
- Cu siguranţă. Ei îşi vor juca ultima şansă şi vor veni extrem de motivaţi. Ne aşteaptă un duel dificil, trebuie să fim extrem de atenţi. Cred că dacă vom obţine cel puţin un egal, atunci avem şanse importante să ajungem în primăvara europeană. Vom vedea la finalul grupei dacă va fi vorba de Champions Legue sau de Europa League.

- Se zvoneşte că aţi putea rămîne fără antrenorul Ioan Andone.
- Nu ştiu nimic, decît ce citesc în ziare. De ce să plece Andone?! Nu cred, nu ştiu.


"E un rezultat foarte bun, am avut curaj şi am dat dovadă de eroism, mai ales după eliminarea lui Aguirregaray. Am avut caracter, aşa trebuie să fim mereu"
Felice Piccolo, fundaş CFR

"Nu se poate spune că sîntem mai buni decît Galatasaray, dar e important că stăm mai bine în clasament"
Felice Piccolo, fundaş CFR

"Cînd vrem, cînd avem caracter, avem şi rezultate. Aguirregaray a făcut o mare prostie, după eliminarea sa am renunţat complet la atac. Dacă batem Galatasaray în retur, sîntem sigur în primăvara europeană, fie în Champions League, fie în Europa League"
Ioan Andone, antrenor CFR

"Se spune că nemulţumitului i se ia darul, dar eu cred că dacă nu rămîneam în zece puteam obţine victoria. În condiţiile date, acest egal e cît o victorie"
Arpad Paszkany, patron CFR

"Toată echipa a luptat şi e un rezultat meritat. Nu putem vorbi încă de calificare, mai sînt trei meciuri extrem de grele. Sînt sigur că, la Cluj, Galatasaray va fi mult mai puternică decît la Istanbul"
Pantelis Kapatenos, atacant CFR

"Nu poţi juca fotbal pe un asemenea teren! A fost mai mult o luptă, din care am ieşit cu un punct foarte important. Am avut şi noroc, dar ne-am şi bătut pentru fiecare minge"
Pantelis Kapetanos, atacant CFR Cluj

"Despre soarta lui Ioan Andone nu vreau să vorbesc, e un subiect care nu-mi face plăcere. Deocamdată vrem să ne bucurăm de egal şi să ne recuperăm după oboseală"
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
darfcar
darfcar  •  24 Octombrie 2012, 15:26

Rezultatul a fost mincinos.Franarii au dominat(nu numai fizic si psihic)meciul de la cap la coada.Talentul impletit cu forta si inteligenta jucatorilor de la kvsc au reusit sa domine echipa turca care a facut un joc fara orizont,prestatia lor fiind mai mult decat lamentabila,posesia franarilor fiind una zdrobitoare iar autogolul turcilor era de asteptat in urma canonadelor interminabile ale echipei maghiare.Cu alte cuvinte ma mir ca a fost doar un autogol tinand cont ca si raportul cornerelor a fost unul devastator in favoarea franarilor.Chiar si in zece oameni,franarii au avut in totalitate meciul sub control nimic fiind lasat la voia intamplarii,totul calculat si precis.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  24 Octombrie 2012, 13:08

Bravo baieti...la Stambul ca la Mioveni !!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Octombrie 2012, 09:46
Postat de fotbalfan pe 24 Octombrie 2012, 01:53

bravo baieti pt felul in care ati luptat! cu sansa paote ajungem in primavara europeana.

Cum s-au luptat? Era 17% posesia pentru cefure si 83% pentru Galata in repriza aII-a. Daca tu esti multumit de asa ceva....nu am ce sa mai comentez...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează