INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - MAN UNITED, 28 MAI, ORA 21.45, ÎN DIRECT PE TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Carrick: "Avem mai multă experienţă decît în 2009! Lucrurile se vor schimba"

Carrick, Rooney şi Ferdinand speră să învingă Barcelona de data aceasta
Carrick, Rooney şi Ferdinand speră să învingă Barcelona de data aceasta

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 22:20

Mijlocaşul englez al lui Manchester United, Michael Carrick, spune că echipa sa şi-a învăţat lecţia la înfrîngerea din finala Ligii cu Barca acum doi ani şi crede că va demonstra acest lucru în finala de sîmbătă, live pe TVR1 şi Dolce şi liveTEXT pe GSP.ro de la ora 21:45.

"Am cîştigat mai multă experienţă după acea finală pierdută. Probabil înveţi mai multe după un meci pierdut decît după unul cîştigat. La Manchester acum e cea mai bună atmosferă posibilă, sîntem uniţi şi ne gîndim doar la victorie. Sîntem campioanele celor două ţări, am avut rezultate bune în ultimii ani. Va fi un meci deosebit. Încerc să nu mă gîndesc la cît de important e meciul, ca să n-o iau razna, dar sînt conştient că e o partidă capitală.

Barca are jucători de top, mă uit la meciurile lor şi apreciez evoluţia echipei. Dar cînd joci împotriva lor nu mai ai timp de aceste lucruri, trebuie să găseşti soluţia pentru a-i învinge. Lucrurile se vor schimba faţă de 2009, asta e clar!", a spus Carrick pentru site-ul FIFA.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
cristik_23
cristik_23  •  27 Mai 2011, 14:23

pun pariu ca majoritatatii suporterilor Barcei, le place aceasta echipa pentru ca asa se poarta. si mai pun pariu ca va laudati cu finala castigata in 2009 in fata lui Man United. si mai pun pariu ca nu va aduceti aminte de semifinala pierduta in fata lui Man United, cu un an inainte de acea finala (2008 mai exact)... stiti la ce ma refer: bijuteria de gol a lui Paul Scholes .........va dau un sfat: Nu va faceti prea mari iluzii, ca sa nu aveti deziluzii :) GLORY GLORY MAN UNITED!!!

dreamer123
dreamer123  •  27 Mai 2011, 00:36

mes que un club

dblock
dblock  •  26 Mai 2011, 22:51

Astia stiu ce echipa avea barca de la fifa. Anyway, daca ma tine bine memoria carick l-a facut pe messi acum 2 ani in fiecare duel direct, si carick nu e un jucator super laudat. Tot atunci marele lionel a pierdut fiecare duel direct cu Rooney. Si inca rad si cu fundul de astia care zic ca o sa va batem , o sa va face, de parca ei si cu parintii lor joaca la barcelona de cand s-au nascut. In ce deziluzie traiti ..

Vezi toate comentariile (9)
Comentează