INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INCIDENT

Caz "Bricheta" şi în Ligă

Articol de - Publicat vineri, 28 noiembrie 2008 00:00

Marseille ar putea avea probleme serioase cu UEFA după ce, miercuri seară, suporterii săi au aruncat cu brichete în căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard. Internaţionalul englez a fost luat la ţintă de oaspeţi în prima repriză, într-un moment în care se pregătea să execute un corner. Arbitrul portughez Olegario Benquerenca n-a oprit partida (1-0), aşa cum s-a întîmplat la noi, la Rapid - Steaua. Dar a notat incidentul în raportul său de meci, la fel ca şi delegatul forului continental, Svein Johannessen, iar UEFA va studia cazul în zilele următoare înainte de a lua o decizie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  28 Noiembrie 2008, 14:46

Ai dreptate DDD ! Cand a luat Bozovici Un surub in cap pe Ghencea, de la galeria stelista, arbitrul a continuat jocul !!!

 •  28 Noiembrie 2008, 14:18

@ddd Nu te mai lua domle de jurnalisti. AStia Sunt shi ei in COncediu deaia scriu asa. Astia sunt numai TURISTI in jurnalism. au luat diploma prin POsta, sau online.

 •  28 Noiembrie 2008, 11:18

Mai botezatule, cine esti tu mai baiete! Pai se compara acest caz cu al noastru. La cat sunteti de pprosti si de rau intentionati o sa se ajunga sa sa omoare pe stadioane. La noi arbitru a fost luat la tinta nu un jucator. Pentru in cazuri similiare cu cel pa care il spui tu si la noi s-a lasat jocul sa continue, dar m-am saturat de juranlisti de 2 bani de la gsp. Cautati-va alta meserie ca altfel o sa primiti si voi brichete in cap.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează