INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MARCA ŞTIE DETALIILE

Ce îi oferă Real lui Mourinho: contract pe 3 ani şi 10 de milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2010 00:00

Presa spaniolă, care a anunţat existenţa unui acord verbal, publică azi amănunte legate de cifrele din angajamentul pregătit de Real Madrid lui Mourinho. Cotidianul "Marca" scrie că antrenorului portughez i s-a oferit un salariu anual de 10 milioane de euro, cu unul mai puţin are la Inter.


Durata contractului ar urma să fie pînă la 30 iunie 2013, iar cadoul pe care preşedintele Florentino Perez i l-ar pregăti tehnicianului portughez ar fi, potrivit aceleiaşi surse, Ibrahimovici. Atacantul suedez de care Barcelona vrea să scape, cotîndu-l la 50 de milioane de euro şi pe care Mourinho l-a avut elev la Inter în primul sezon în Serie A.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  22 Mai 2010, 04:01

Mourinho a insistat ca Ibrahimovic sa PLECE pentru ca stia ca nu e in stare sa duca pe Inter in finala Ligii. De asta l-a adus de Eto'o care mai are 2 goluri in 2 finale diferite! Cine isi bate joc de voi? Ce surse de 2 bani aveti?

 •  21 Mai 2010, 13:27

Ar trebui sa crezi, ca Mourinho e in stare de orice, si la cat de nebun este Florentino Perez, il aduce si pe Ibrahimovici.

aveon
aveon  •  21 Mai 2010, 12:47

asta ar fi bomba bombelor:)) dar nu cred nici 10% din stirea asta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează