INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI - CHELSEA 0-4

Ceartă cu Diego Costa! Mourinho nu și-a putut stăpîni nervii nici la 4-0 cu Maccabi

Diego Costa, în prim-plan, e mult sub forma sezonului trecut. Marți, de vină s-ar putea să fi fost și terenul greu (medalion)
Diego Costa, în prim-plan, e mult sub forma sezonului trecut. Marți, de vină s-ar putea să fi fost și terenul greu (medalion)

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 00:00

Managerul lui Chelsea a acuzat și terenul ”rău și periculos”. Din cauza acestuia i-a pierdut pe Ramires, accidentat luni, la antrenament, și pe Terry, înlocuit în minutul 72.

Criza pe care a traversat-o Chelsea l-a afectat foarte serios pe Jose Mourinho. Marți, cu Maccabi (4-0), a explodat cînd vîrful Diego Costa și-a permis un moment de respiro, "uitînd" să-l susțină pe Hazard la un atac al albaștrilor.

Iar în pauză - scriu ziarele britanice - managerul portughez a avut un schimb dur de cuvinte cu atacantul spaniol de origine braziliană: "Da, e adevărat că l-am certat. Dar ne-am împăcat repede".

Un alt motiv de iritare pentru Mourinho a fost terenul "rău și periculos". Din această cauză, pe Ramires l-a pierdut în cursul antrenamentului de luni: leziune musculară.

Căpitanul Terry, la rîndu-i, a ieșit în minutul 72, accidentat la gleznă: "Nu știu dacă va putea juca în week-end, cu Tottenham".

1 gola dat Diego Costa în 5 meciuri de Ligă disputate în acest sezon (427 minute jucate) 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează