INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - SEVILLA 5-4 D.P.

Cele mai tari tweeturi după show-ul făcut de Messi în Supercupă: "Ar trebui dat în judecată!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2015 17:53

În primul meci oficial după pauza competițională Leo Messi a făcut spectacol în Supercupa cu Sevilla, 5-4 după prelungiri.

Starul argentinian a înscris din lovitură liberă de două ori, ceea ce nu i se mai întîmplase pînă acum într-un singur meci.

Site-ul 101greatgoals a alcătuit o listă a celor mai bune tweeturi după Supercupă: "Messi, liniștește-te, nu trebuie să te dai mare încă de la începutul sezonului", "M-am plictisit să scriu cît de bun e Messi", "Messi ar trebui dar în judecată de toți fotbaliștii pentru reclamă falsă. Face fotbalul să pară mult mai ușor decît e!", "Ronnie, ce părere ai despre minunata prestație a lui Messi din prima jumătate de oră? / E ok dacă îți place genul ăsta de evoluție...".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
barcelona.p
barcelona.p  •  12 August 2015, 20:05

Super meciul de aseara. Messi e mereu pe val.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  12 August 2015, 18:53

Tare. Messi acum bate loviturile libere de zici ca sunt penalty-uri, in schimb chiar din penalty-uri nu mai stie sa marcheze :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează