INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // Cehii de la Slavia Praga țin cu scoțienii în turul III al Ligii Campionilor: „Așteptăm cu nerbădare atmosfera de pe Celtic Park”

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 18:34

CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Ligii Campionilor cu Celtic, iar dacă trece de scoțieni, campioana României se va duela cu Slavia Praga (DETALII AICI).

  • CFR Cluj - Celtic se joacă miercuri, 7 august, de la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.
  • Returul se va juca marți, 13 august, de la ora 21:45.
  • Câștigătoarea acestei duble manșe va juca în ultimul tur preliminar cu Slavia Praga.

Cehii s-au declarat mulțumiți de tragerea la sorți pentru turul IV preliminar al Ligii Campionilor și o văd favorită pe Celtic în „dubla” cu CFR Cluj. Jucătorii Slaviei Praga se pregătesc deja pentru atmosfera de pe Celtic Park.

„Probabil că e prima dată când sunt mulțumit de tragerea la sorți. Mă bucur că am primit perechea Celtic - Cluj, pentru că mi-am dorit-o. Vor fi meciuri dure, indiferent cine se va califica, dar cred în Celtic. Aștept cu nerăbdare să văd din nou insulele (n.r. Scoția)”
Căpitanul Slaviei Praga, Milan Škoda (33 de ani), pentru site-ul oficial al clubului.

„Aștept cu nerăbdare atmosfera din deplasare, dar în același timp cred că ne putem descurca. Dacă se va califica Clujul, vom avea o șansă mare. Așteptăm cu nerăbdare”
Mijlocașul Tomáš Souček (24 de ani)

„Mulți oameni își doreau Celtic, dar tot trebuie să avanseze. Sper să avanseze și să se joace în insule. Am încredere în ei mai mult decât în ​​Cluj, la care nu știu la ce să mă aștept. Dacă Celtic se califică, o așteptăm cu nerăbdare. Lupta în Celtic Park este ceva ireal, ar fi o sărbătoare pentru toată lumea”
Fundașul Vladimír Coufal (26 de ani)

Și antrenorul Slaviei își dorește ca echipa lui să întâlnească Celtic, dar nu subestimează campioana României.

„Dacă Celtic avansează, ceea ce ne-ar plăcea tuturor, voi fi pe deplin mulțumit de tragerea la sorți. Dintre cei patru probabili adversari care vor avansa în play-off, mi-am dorit Celtic. Deși, din punct de vedere sportiv, Copenhaga ar fi cea mai acceptabilă pentru noi. Dar am vrut Celtic în primul rând pentru că este Scoția și e o atmosferă minunată. Îndrăznesc să spun că va fi un meci foarte echilibrat, pentru că și Clujul are o echipă foarte puternică. Am văzut meciul lor pregătitor cu Sparta în vară, câștigând 1-0 și jucând minunat. Cred că va fi foarte echilibrat și cu toții ne vom bucura pentru Celtic”, a spus antrenorul Jindřich Trpišovský (43 de ani).

VEZI ȘI:

Bordeianu, încrezător înaintea „dublei” din turul III al Ligii Campionilor: „Știm absolut totul despre ce fac cei de la Celtic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
lionforever
lionforever  •  05 August 2019, 23:11

Nu tin prostule cu scotienii sunt realiști.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează