INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - REAL MADRID 1-0

Carlo Ancelotti a oferit motivul numărul 1 pentru care crede că o poate întoarce pe PSG

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 08:52 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 10:11

Carlo Ancelotti (62 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a analizat înfrângerea cu PSG de la Paris, scor 0-1, din optimile Champions League.

După un meci în care Real Madrid a fost inexistentă în atac, nu aveau cum să lipsească întrebările despre tactica aleasă de antrenor. Ancelotti susține că nu a abordat o strategie de conservare a rezultatului, în ciuda impresiei pe care jocul a lăsat-o.

De 3 ani și jumătate pe zero! Messi nu mai contează în meciurile cu Real Madrid » L'Equipe l-a lăsat „corigent”
PSG - REAL MADRID 1-0
De 3 ani și jumătate pe zero! Messi nu mai contează în meciurile cu Real Madrid » L'Equipe l-a lăsat „corigent”

Carlo Ancelotti, după PSG - Real Madrid: „Nu am fost suficient de agresivi”

„Am încercat să începem jocul din spate, dar nu a funcționat. Blocul defensiv trebuia să fie mai agresiv. Nu am jucat conservativ, doar că nu am reușit să recuperăm mingea așa cum știm să o facem.

Ne-am descurcat destul de bine în defensivă, dar nu am fost suficient de agresivi. Ne-a lipsit jocul cu mingea, am greșit multe pase și asta ne-a costat în încercarea de a scăpa de presiunea lor.

Am suferit la toate aspectele, presiunea pe fundașii de bandă, mijlocașii care au greșit multe pase... trebuie să continuăm să devenim mai buni”, a declarat antrenorul italian, citat de Marca.

Carlo Ancelotti: „Motive să credem în revenire?”

Ancelotti a explicat de ce l-a schimbat pe Benzema în minutele de final: „Asensio, Vinicius și Benzema nu au primit multe mingi, nu ne-am descurcat cu mingea așa cum ne doream. Benzema nu a avut o problemă fizică, problema a fost că nu ajungeau mingile la el”.

Totuși, antrenorul lui Real Madrid rămâne încrezător înainte de retur. Acesta va avea loc pe 9 martie, la Madrid.

„Sunt optimist, deși trebuie să ne descurcăm mai bine în manșa secundă. Nu mai trebuie să ne îngrijorăm de golul din deplasare. PSG are un avantaj bun, dar sperăm să nu fie suficient.

Motive să credem? Faptul că jucăm în 11, plus 50.000 (n.r. - spectatorii așteptați pe Santiago Bernabeu). Ăsta este motivul”, spune Ancelotti.

I-am spus arbitrului că ne-a dat două cartonașe care n-au fost limpezi pentru mine. Mbappe este de neoprit, am încercat să-l controlăm, dar poate inventa ceva oricând. A făcut-o în ultimul minut. 

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

+21 FOTO

Mai multe știri despre PSG - Real Madrid: 

Ce a spus Courtois, după ce l-a „citit” pe Messi la penalty: „Am încercat să mă joc cu el”

„Meciul ăsta să influențeze viitorul meu?” » Mbappe, întrebat despre transferul la Real, imediat după ce a făcut șah-mat Madridul în Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1398483176954444
Nicu Mirza  •  16 Februarie 2022, 13:41

La modul cum discuta cu arbitrul intalnirii - mestecand guma - cred ca nici nu a fost luat in seama !

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  16 Februarie 2022, 11:35

Meci superb,un adevarat spectacol sportiv, cu dueluri la limita, cu respect fata de adversar,arbitri spectatori,fara petarde,cu preocupare pentru joc. Comentariul antrenorului foarte competent si la obiect. Poate-l citeste si becali,sa stie ce sa-i transmita lui petrea , cum sa faca echipa si scimbarile.Poate si arbitrii nostri s-au uitat, pentru a nu ne mai imbolnavi! Este greu sa ajungi la masa bogatilor. Pilda pentru burleanu,sa se preocupe de fotbal,nu de aranjamente,favoritisme,interese personale,deplasari si de alegeri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează