INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 4-0

Cheia victoriei lui Manchester City? Jack Grealish: „Așa suntem de neoprit. Nu mulți pot să-i facă asta lui Real Madrid”

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 09:23 / Actualizat joi, 18 mai 2023 09:57

Manchester City a umilit-o pe Real Madrid, 4-0 pe Etihad, un stadion pe care echipa lui Pep Guardiola parcă prinde aripi. Pe propriul teren, „cetățenii” n-au pierdut niciuna din ultimele 26 de partide susținute în Ligă: 24 de victorii, 2 remize!

Manchester City a dat de pământ, miercuri seară, cu Real Madrid, scor 4-0, și este din nou în finala Ligii. Pentru regalul de pe Etihad, pentru maniera de care echipa lui Pep Guardiola i-a îngenuncheat pe madrileni, mijlocașul Jack Grealish are și o explicație.

"Nu cred că sunt multe echipe capabile să-i facă așa ceva Realului. Dar când joci așa, mai ales aici...Am văzut de curând o statistică cu numărul de meciuri câștigate acasă în Champions League și pe Etihad suntem pur și simplu de neoprit, ne simțim invincibili. Am bătut-o pe Bayern, cu 3-0, pe Leipzig, cu 7-0. E incredibil", a comentat internaționalul englez pentru postul tv BT Sport.

„Din motive personale voi plânge toată noaptea”
+16 FOTO

Manchester City: 26 de partide suținute în Liga Campionilor pe teren propriu. Are 24 de victorii și 2 remize!

Potrivit statisticii la care face referire Grealish, City n-a pierdut niciuna dintre ultimele 26 de partide suținute în Liga Campionilor pe teren propriu. Are 24 de victorii și 2 remize! În acest sezon, numai succese: 2-1 cu Borussia Dortmund, 5-0 cu FC Copenhaga, 3-1 cu FC Sevilla, deja amintitele 7-0 cu Leipzig și 3-0 cu Bayern, iar aseară, 4-0 contra Realului. Golaverajul este de asemenea incredibil: 24-2!

Că Etihad este un veritabil al 12-lea jucător în echipa lui Pep o întărește inclusiv bilanțul deplasărilor din acest sezon. Pe terenurile străine, "cetățenii" n-au fost la fel de exuberanți: o victorie, la Sevilla (4-0), și nu mai puțin de 5 remize.

19septembrie 2018 este data ultimei înfrângeri suferite de Man. City pe Etihad în Ligă: 1-2 cu Lyon în faza grupelor. Pe 15 august 2020 a mai încasat una în calitate de gazdă, tot de la Lyon (1-3), dar aceea s-a disputat în Portugalia, din cauza pandemiei de COVID-19

Citește și alte știri de Manchester City:

Mihai Stoica și Basarab Panduru, uluiți după City - Real Madrid: „E de Liga a 5-a. Nu ai cum să te prezinţi aşa”

GALERIE FOTO Real Madrid, ținta ironiilor după umilința de la Manchester » „Domnule, adu-ne niște apă. Zburăm spre casă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  18 Mai 2023, 11:08

Finala nu se joaca pe terenul lui City asa ca Inter are sansa ei....sistemul de joc al lui Inter o sa fie mult mai incomod pentru City decat sistemul lui Real

Vezi toate comentariile (1)
Comentează