INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - SCHALKE 2-5

Chivu a trecut iar pe roşu » Gaura nerazzurra

Chivu (dreapta) a fost pierdut pe drum de brazilianul Edu aseară
Foto: Reuters
Chivu (dreapta) a fost pierdut pe drum de brazilianul Edu aseară Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 01:39

"Tricolorul" a greşit aseară la golurile doi şi trei ale nemţilor, a fost eliminat şi fluierat de suporteri la ieşirea de pe teren
CLICK AICI PENTRU REZUMAT!

Inter şi-a anulat şansele de a accede în semifinalele Ligii, 2-5 cu Schalke, iar Cristi Chivu a avut o contribuţie majoră la dezastru. Modest sîmbătă, în derby-ul pierdut în faţa rivalei Milan (0-3), "tricolorul" a prins o seară şi mai slabă împotriva nemţilor!

Adevărată gaură neagră, alături de Ranocchia, în apărarea nerazzurră, el a greşit la golurile doi şi trei ale oaspeţilor. La primul dintre acestea a stat departe de Edu, a reuşit să-i blocheze totuşi primul şut, dar la reluarea brazilianului a rămas spectator: 2-2. Marcat efectiv, Chivu a continuat să gafeze. Mai întîi, a încasat "galbenul" care i-a pecetluit absenţa în returul de la Gelsenkirchen (53), apoi l-a scăpat din marcaj pe "vulpoiul" Raul, şi fosta glorie a Realului n-a iertat: 3-2.

De parcă nu i-ar fi fost de ajuns atîta umilinţă, românul a mai comis-o o dată. Fault la Edu, al doilea "galben", "roşu", eliminare! Tifosii nerazzurri nu i-au iertat black-out-ul şi l-au copleşit cu fluierături pînă ce l-au văzut ieşit de pe teren.

În inferioritate, Inter a depus armele. Ranocchia îi ajutase deja pe "mineri" să facă 4-2, apoi Edu a dus scorul la un neverosimil 5-2. Nerazzurrii îşi pot lua adio de la semifinale.

2 este numărul cartonaşelor roşii primite de Chivu în ultimele 4 zile, la 0-3 cu Milan şi 2-5 cu Schalke

IOANIŢOAIA ÎI IA APĂRAREA CĂPITANULUI: "NEDREPŢI CU CHIVU"

INTER - SCHALKE 2-5
(Stankovici 1, Milito 34 - Matip 17, Edu 40, 75, Raul 53, Ranocchia 57 autogol)

INTER: Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Chivu, J. Zanetti - Stankovici (24 Kharja, 63 Cordoba), Thiago Motta (76 Nagatomo), Cambiasso - Sneijder - Eto'o, Milito. Antr. Leonardo
SCHALKE: Neuer - Uchida, Matip, Howedes, Sarpei - Farfan, Papadopoulos, Jurado (83 Draxler), Baumjohann (76 Schmitz) - Raul (87 Karimi), Edu. Antr. R. Rangnick

A arbitrat Martin Atkinsson (Anglia)
Eliminat: Chivu (62)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
ray51
ray51  •  07 Aprilie 2011, 11:12

Vezi ce-nseamna o lovitura la cap ? Saracu...are iesiri pe care nici el nu si le poate explica.

misulica_ionita
misulica_ionita  •  06 Aprilie 2011, 19:35

bravo jucatorul lui peste te dai accidentat ptr. a juca cu milan si in liga si-ti dau doua galbene ai ajuns de rasul lumii dispari de la echipa nationala nu te mai face vazut """ SEI UN GRANDE COGLIONE """"" AJUNGI DSA FII MIZERIA FOTBALULUI ROMANESC""" ai fi putut ajuta echipa cu bosnia la fel cum a facut MUTU care e un tricolor inflacarat nu cum esti tu. fai schifo da vero.

unu_oarecare
unu_oarecare  •  06 Aprilie 2011, 14:29

Interul face parte din clubul echipelor care pot rasturna rezultatul si sa bata cu 3-0 in deplasare. Bine ca macar nu o sa mai apara gluga aia de coceni romaneasca.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close