INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER MILANO - BAYERN MUNCHEN, AZI, TVR1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chivu e încurajat de colegii de la "naţională" înaintea finalei cu Bayern: "Baftă, căpitane!"

Razvan Rat, Rat, Romania
Razvan Rat, Rat, Romania

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Cristi Chivu nu va fi diseară singur. În spatele său se vor afla şi coechipierii de la echipa naţională, care i-au transmis un mesaj de încurajare înainte confruntării cu Bayern.

"Îmi doresc enorm ca el să joace, pentru că asta şi-ar dori orice jucător din lume. Şi, apoi, să cîştige trofeul! Ar fi păcat, după ce ai trecut de Barcelona, să nu cîştigi. O să spună lumea că a fost noroc sau întîmplare succesul contra catalanilor", a spus Iulian Apostol.

Şi fundaşul stînga al "tricolorilor", Răzvan Raţ, e alături de căpitan: "Cristi este la ora actuală cel mai bun fotbalist român! Îi vom ţine pumnii şi sper să cucerească trofeul! Ar fi un lucru fantastic pentru el!".

Dublu cîştigător al Cupei Campionilor, cu Steaua şi Steaua Roşie, Miodrag Belodedici îi va ţine şi el pumnii strînşi fundaşului "naţionalei". "Să joci o finală de Ligă e un lucru extraordinar! Cred în Cristi şi sînt alături de el! Ar fi o performanţă senzaţională pentru fotbalul românesc!", a spus Belo.

"Trebuie să fim mîndri pentru că un fotbalist român a ajuns să joace în finala Ligii! Voi ţine cu Inter pentru Cristi!"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

"Mi-am dorit ca Inter să ajungă în finală şi acum trebuie să cîştige trofeul. Sînt fan Mourinho, iar diseară voi suferi şi pentru Cristi!"
Andrei Cristea, atacant România

"Sînt nerăbdător să văd una dintre cele mai grandioase finale ale Champions League, sper să fie spectacol şi penalty-uri, iar Chivu să înscrie golul decisiv!"
Gabriel Tamaş, fundaş România

Galerie specială
La meciul de pe "Santiago Bernabeu", Cristi Chivu va avea din tribune susţinerea familiei sale. Mama lui, Mariana, împreună cu sora Diana au călătorit special în capitala Spaniei pentru a fi alături de fundaşul milanez. La Bayern - Inter va asista şi soţia lui Cristi, Adelina, care în toamnă îi va dărui cel de-al doilea copil.

Sandu lîngă Platini
Mircea Sandu va urmări şi el din tribune partida de la Madrid. El va lua loc alături de preşedintele UEFA, Michel Platini, pe care îl va însoţi apoi la Congresul Extraordinar de la Geneva. În cadrul şedinţei din 28 mai se va hotărî gazda CE 2016, dintre Turcia, Franţa şi Italia. Acesta va fi primul Euro cu 24 de participante.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  23 Mai 2010, 18:37

lasa tata byern u.intotdeuna se orbeste despre campionu,iar cum interul a castigat!

salageanmd
salageanmd  •  22 Mai 2010, 11:07

no offence...dar sunt si destui fani ai lui Bayern in Romania, mai scrieti cate ceva si despre Bayern!

 •  22 Mai 2010, 09:59

SPER SA PIERZI......DOAMNE AJUTA...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează